Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma: (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia)

Laiva-aikataulu

Helsinki - Tallinna Viking XPRS klo 10.30-13.00
Tallinna - Helsinki Viking XPRS klo 17.00-19.30


Torstai 1.4.

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS:llä klo 10.30 - 13.00. Viking XPRS lähtee Katajanokan terminaalista. Lisämaksusta mahdollisuus ostaa buffet-bistro: 22 €/hlö (varattava etukäteen) .Suoraan Tallinnan satamasta lähdetään kohti Riikaa, jonne matkaa noin 300 km. Matkan varrella Balterzersissa nautimme myöhäisen lounaan. Riiassa majoittuminen hotelliin.

Perjantai 2.4.

Aamiainen, jonka jälkeen tutustutaan Riikaan paremmin kiertoajelulla ja kävelykierroksella. Suomenkielisen oppaan kanssa nähdään mm. historiallinen keskusta, upea tuomiokirkko ja Pietarin kirkko. Historiallinen jugend-kortteli ja Mustapäiden veljeskunnan talo tulevat myös tutuiksi.  Lounas retkiohjelman päätteeksi. Loppupäivä vapaata.

Lauantai 3.4.

Aamiaisen jälkeen suunnataan tutustumisretkelle  kylpyläkaupunki Jurmalaan, jonne matkaa 25 km. Jurmala tunnetaan perinteikkäänä ja virallisena Latvian kylpyläkaupunkina. Terveellinen ilmasto, 26 km pitkät hiekkarannat, laajat mäntymetsät , sekä tervehdyttävät lietteet ja kivennäisvedet ovat jo monelle tulleet tutuiksi. Upea tunnusomainen puuarkkitehtuuri myös tekee vaikutuksen, samoin kuin modernit ja kutsuvat kylpylähotellit. Jurmalassa nautitaan myös lounas. Retken jälkeen loppupäivä vapaata aikaa.

Sunnuntai 4.4.

Aamiainen. Hieman vapaata aikaa, ja lähtö bussilla kohti Tallinnaa. Matkan aikana Pärnussa nautitaan kevyt keittolounas. Viking XPRS lähtee Tallinnasta klo 17.00. Lisämaksusta pääsiäisillallinen 29 € (varattava etukäteen). Helsinkiin Katajanokan terminaaliin saavutaan klo 19.30.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »