Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Patikointimatka kauniissa Irlannissa ‘Wild Atlantic way’ 

Tämä patikkamatka vie sinut Irlannin vihreälle saarelle, *Wild Atlantic Way'-reitille. Saari on  täynnä kuvankauniita maisemia, vanhoja tarinoita, eloisia ja myönteisiä ihmisiä, pubien lämmintä tunnelmaa ja iloista irkkumusiikkia. Tällä opastetulla patikkamatkalla pääset nauttimaan Irlannin monipuolisista maisemista ja näet mm. merta, vuoristoa, soita ja metsää.
Matka edellyttää kohtalaista kuntoa ja patikkavarusteet, joista tärkeimmät ovat varrelliset nilkkaa tukevat patikka kengät, urheiluvaatteet (ei puuvillaa), reppu, hattu, hanskat ja sadevarusteet mukaan. Kävelysauvat auttaa, mutta eivät ole välttämättömät. Patikat tehdään ryhmän kunnon mukaan 3-5h mittaisina (noin 8-12 km). Patikat kulkevat osaksi polulla ja osaksi maastossa, jossa kasvaa heinää, kanervaa ja suota. Lounaat päivittäin sisältyvät matkan hintaan ja illalla taas voit itse valita illallispaikkasi idyllisessä Westportin pikkukaupungissa, joka sijaitsee Clew Bay lahden rannalla mahtavien vuorten ympäröimänä kuuluisan ’Wild Atlantic Way’ -reitin varrella. Tämä vilkas pikkukaupunki on tunnettu idyllisistä merimaisemista, perinteisistä irlantilaispubeista, värikkäistä taloistaan ja ystävällisistä ihmisistä. Matkalla ehditään tutustua patikoimisen lisäksi myös Tullamore D.E.W viskitislaamoon, Kylemore Abbey-luostariin ja ihastuttavaan Dubliniin kiertoajelulla. 


Matka-ajankohta ja hinta

28.9.-3.10.2019 1365 €/hlö.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 275 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy:

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Dublin-Helsinki veroineen
  • matkatavarat lennoilla menopaluu (laukku max 23 kg)
  • lentokenttäkuljetukset sekä muut matkaohjelman mukaiset kuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset, 6 lounasta (3 lounasta + 3 picnic lounasta)
  • patikoinnit neljänä päivänä ohjelman mukaisesti
  • matkaohjelman mukaiset retket Tullamore D.E.W viskitislaamoon, Kylemore Abbey-luostariin ja kiertoajelu Dublinissa
  • suomenkielisen oppaan palvelut retkillä, kuljetuksilla ja patikoinneilla, joissa mukana myös paikallinen englanninkielinen patikointiopas kolmena päivänä (ei Clew Bay rannalla, jossa ei tarvita paikallisopasta)

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaa matkasi tästä!

28.09.2019 - 03.10.2019
1365 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Golf, Viro

2 vrk alk. 320 €/hlö

Aktiivilomat

Golf Ranska, Lyon

3 vrk alk. 1350 €/hlö