Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Patinan lukijamatka keväiseen Pärnuun ja Georg Ots 100 -oopperagaalaan

Viehättävä Pärnu on Viron kylpyläpääkaupunki, jossa matkalainen saa nauttia monenlaista kylpylähoidoista. Patinan hyvän olon matkalla kylpylähoitojen lisäksi nautitaan unohtumattomista kulttuurielämyksistä.  Matkan kohokohta on varmasti Georg Ots 100 -oopperagaala Pärnun konserttitalossa. Lisäksi matkalaisilla on mahdollisuus vierailla myös Töstamaan kartanossa, joka on varmasti yksi Pärnumaan kauneimmista.

Rakastetun ja arvostetun laulajan Georg Otsin syntymästä tulee 2020 kuluneeksi 100 vuotta. Merkkivuotta juhlistetaan Virossa upeilla Georg Ots 100 -gaalakonserteilla. Pärnun gaalailta järjestetään Pärnun konserttitalossa 19.3.2020. Georg Ots aloitti oopperauransa 1944, jolloin hän lauloi Jevgenij Onegin -oopperassa. Siitä tuli hänen suosituin roolinsa. Estonia-teatterin solistina hän aloitti vuonna 1945. Ots oli Neuvostoliitossa kaikkien oopperatalojen suosikkiesiintyjä, ja hän esiintyi paljon etenkin Moskovan Bolshoi-teatterissa. Ots oli myös tunnettu konserttilauluja, ja hänen ohjelmistoonsa kuului mm. Schubertin, Musorgskin ja Tshaikovskin sävellyksiä. Ots esiintyi sujuvasti usealla kielellä: viron, venäjän ja suomen lisäksi hän lauloi myös saksaksi, ranskaksi ja italiaksi. Georg Ots esiintyi uransa aikana myös monissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Suomessa Ots tunnetaan hyvin myös kevyemmän musiikin esittäjänä. Hän vieraili Suomessa ensimmäisen kerran 1951, ja ensimmäinen suomenkielinen levytys oli Saarenmaan valssi ja Kalastajan laulu vuonna 1957. Myös mm. Muuttuvat laulut, Rakastan sinua, elämä sekä Moskovan valot ovat hänen upeita ja unohtumattomia tulkintojaan.


Matka-ajankohta ja hinta

15.-21.3.2020 (su-la) 595 €/hlö                                      

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 180 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

 • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
 • bussikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna
 • majoitus jaetussa kahden hengen superior-luokan huoneessa, 6 vrk, kylpylähotelli Viiking
 • kokoustilat ryhmän käytössä laivamatkoilla, kahvit ja hedelmät tarjolla
 • brunssi ruokajuomineen laivalla menomatkalla
 • puolihoitoateriat hotellissa: aamiaiset ja päivälliset alkaen päivällisellä sunnuntaina ja päättyen aamiaiseen lauantaina
 • saunan ja uima-altaan käyttö sekä vesikeskus Viiking Saagan käyttö
 • tulotarkastus ja 3 kylpylähoitoa/päivä (ma-pe)
 • lippu konserttitalon Georg Ots 100 -oopperagaalaan
 • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla
 • Matka-Agenttien matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Lisämaksusta

 • yhden hengen huonelisä 180 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
 • retki Pärnun ulkopuolelle, Töstamaan kartanoon. Se on yksi Pärnumaan upeimpia kartanoita. Retken hinta 60 €/hlö (minimi 30), sisältäen kuljetukset, sisäänpääsyn, opastuksen sekä retken päätteeksi päivällisen Ammende Villassa Pärnussa.
 • paluumatkan buffetpäivällinen 26 €/hlö

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

 

Varaa matkasi tästä!

15.03.2020 - 21.03.2020
595 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?