Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu:

Helsinki-Visby M/S Gabriella klo 16.00-09.00
Visby-Helsinki M/S Gabriella klo 17.00-13.45

Perjantai 16.7.
Laivaannousukorttien jako/lähtöselvitys Helsingissä, Viking Linen Katajanokan terminaalissa. Laiva, M/S Gabriella, lähtee klo 16.00.Klo 15.30-16.30 Patinan tervetulotilaisuus ja tervetulomaljat.  Klo 16.30 The Buffet. Illalla seurustelua merimaisemia ihaillen.  

Lauantai 17.7.
Klo 8.00 alkaen meriaamiainen.Klo 9.00 saapuminen Visbyn satamaan. Vapaata aikaa ihastuttavassa Visbyssä, tai mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille - varaa ja maksa etukäteen:

Keskiaikainen Visby, kävellen, 3 h
Opastetulla kierroksella tutustutaan kävellen Visbyn keskiaikaisiin maamerkkeihin ja maistellaan pieniä herkkupaloja keskiaikaiseen tapaan. Bussikuljetus satamasta Visbyn kehämuurin itäiselle Österport-portille, mistä jatketaan kierrosta kävellen. Tämän jännittävän retken varrella nähdään mm. Dalmansporten, Pyhän Marian katedraali sekä kasvitieteellinen puutarha. Kapitelhusgårdenin keskiaikaravintolassa maistellaan pieniä herkkupaloja ja kuullaan tarinoita menneiltä vuosisadoilta. Viimeisellä pysähdyksellä nautitaan paikallisesta luomujäätelöstä ja ihaillaan jäätelöbaarilta avautuvaa upeaa kaupunkimaisemaa. Suosittelemme tälle retkelle hyviä kävelykenkiä. Bussi lähtee satamasta klo 10.00. Takaisin laivalle voi halutessaan kävellä, tai satamaan pääsee myös transferbussin kyydissä Östercentrumista (viimeinen lähtö klo 16.00). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle. Hinta: 44 €/aikuinen, 38 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat. Hintaan sisältyy kuljetus, opastettu kävelykierros ja maistiaiset (2 kpl).

Gotlannin maisemia, 3 h
Opastettu bussiretki vie Visbyn ja sen ympäristön tärkeimmille nähtävyyksille. Kierroksella käydään mm. Gotlannin rannikon ja viikinkiajan nähtävyyksillä, kuten Gnisvärdin kalastajakylässä ja Gotlannin parhaiten säilyneellä laivalatomuksella eli pronssikauden haudalla. Kauniilla Södra hällarna -luonnonsuojelualueella pysähdytään ihailemaan näköalaa keskiaikaiseen Visbyhyn ja sen kehämuurille torneineen. Tämän jälkeen siirrytään Visbyn keskiaikaiseen hansakaupunkiin. Bussi pysähtyy Österportenin eteen, mistä jatketaan kävellen Dalmansporteniin. Kaupungissa pysähdytään mm. Klintenin näköalapaikalla, vieraillaan Visbyn katedraalissa ja lopuksi kävellään viehättäviä kujia pitkin Almedaleniin, mihin retki päättyy. Suosittelemme retkelle mukavia kävelykenkiä. Bussi lähtee satamasta klo 9.30 ja palaa sinne retken päätteeksi. Jos haluaa nauttia vielä hetken Visbyn maisemista, laivalle voi palata myös kävellen tai transferbussin kyydissä Östercentrumista (viimeinen lähtö klo 16.00). Retken lippu on esitettävä kuljettajalle. Hinta: 29 €/aikuinen, 23 €/3‒16-vuotiaat, 0 €/alle 3-vuotiaat.

Kneippbyn teema- ja vesipuisto, koko päivä,
Onko matkalla mukana myös pientä väkeä? Kneippbyssa voi vierailla Peppi Pitkätossu -elokuvista tutussa Huvikummussa ja viettää päivää vesipuiston monissa vesiliukumäissä sekä altaissa. Retki sisältää meno-paluubussikuljetukset ja pääsylipun sekä teema- että vesipuistoon. Bussi lähtee satamasta klo 9.45 ja teemapuistosta takaisin satamaan klo 15. Hinta: 28 €/henkilö (28.6.–15.8. 40 €/hlö) sis. bussikuljetuksen ja sisäänpääsylipun Kneippbyhyn. 0–2-vuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa istumapaikkaa bussissa.

Klo 17.00 M/S Gabriella lähtee Visbyn satamasta. Klo 17.30 The Buffet.  

Sunnuntai 18.7.
Klo 9.30 Brunssi. Klo 13.45 saapuminen Helsinkiin, Katajanokan terminaaliin.

Hyttikuvaukset:

B2T Inside Comfort Plus
Moderni Comfort-luokan sisähytti 2 henkilölle kannella 7 ja 9. Hytissä on 160 cm leveä parivuode, jonka tavallista paksummat patjat takaavat hyvät yöunet. Ei lisävuodemahdollisuutta. Hytin varusteluun kuuluu puhelin, TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 11 m².

 A4T Seaside Standard, hytissä TV
Moderni ja viihtyisä standard-luokan hytti merinäköaloin 4 henkilölle kannella 5 ja 6. Hytissä on myös TV. Kaksi ala- ja ylävuodetta. Pinta-ala 8,5 m².

 A4 Seaside Standard
Hyvää perustasoa edustava Standard-luokan hytti merinäköaloin 4 henkilölle kannella 5 ja 6. Kaksi ala- ja ylävuodetta. Pinta-ala 8,5 m².

 B4 Inside Standard
Perustasoinen Standard-luokan sisähytti 4 henkilölle kansilla 5, 6 ja 7. Kaksi ala- ja ylävuodetta. Pinta-ala 8,5 m².

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »