Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

Laiva-aikataulu

Helsinki-Tallinna Silja Europa klo 18.30 - 18.10 klo 08.00

Tallinna-Helsinki Tallink Star klo 16.30 - 18.30


Torstai 17.10.

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Silja Europalla. Laiva lähtee Länsiterminaalista klo 18.30. Majoittuminen B-luokan kahden hengen sisähytteihin. Patinan tervetulotilaisuus ja tervetulomaljat, laivan kokoustila varattuna klo 18.30 -19.30. Lisämaksullinen Buffetpäivällinen laivalla klo 20.30 (sis. viinit ja oluen hanasta), 34 €/hlö (varattava ja maksettava etukäteen). 

Perjantai 18.10.

Aamiainen laivalla. Opas ja bussi vastassa satamassa, josta lähdetään suoraan Tarttoon. (Tallinna - Tartto n.190 km). Opastettu vierailu Tarton yliopistossa ja lounas kaupungilla. Majoittuminen huoneisin ja kevyt illallinen hotellissa.

Lauantai 19.10.

Aamiainen. Aamiaisen jälkeen lähdetään opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana vieraillaan myös Paavalin kirkossa. Eliel Saarinen aloitti tämän kirkon suunnittelutyöt 1911, samaan aikaan kuin hänen suunnittelemaansa Helsingin rautatieasemaa rakennettiin.  Kirkko vaurioitui toisen maailmansodan pommituksissa, ja neuvostoaikana siellä toimi mm. urheilumuseo, arkisto sekä kirpputori.  Myös kirkon korjaussuunnitelmasta 2006 ja sen toteutuksesta ovat vastanneet suomalaisarkkitehdit. Kirkon alttarin on suunnitellut kuvanveistäjä Pertti Kukkonen ja alttarikaapin Kuutti Lavonen. Kiertoajelun jälkeen tutustutaan kansallismuseoon. Tämä 2016 avattu upea ja mielenkiintoinen museo sijaitsee entisen Raadin lentokentän alueella, ja se siellä on kattavat sekä virolaisen että suomalais-urgilaisen kulttuurin ja historian näyttelyt. Lounas syödään kaupungilla, ja iltapäivän ohjelmassa on Matti Niirasen luento hotellin kokoustilassa.
Klo 19.00 Madame Butterfly - ooppera Vanamuine-teatterissa, jonne kävellään hotellista edestakaisin. 

Sunnuntai 20.10.

Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus ja lähtö paluumatkalle Tallinnaan. Matkalla tutustutaan Puurmannin kauniiseen linnaan. Tämä renessanssityylinen, mahtipontiseltakin vaikuttava linna on rakennettu 1860. Matkalla myös viininmaistajaiset Pôltsamaalla, sekä kevyt lounas.  Tallink Star lähtee klo 16.30. Buffetateria laivalla klo 16.00. Helsinkiin saavutaan klo 18.30.
 

 

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »