Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

AY1251 Helsinki-Budapest klo 09.30-10.50  
AY1256 Budapest-Helsinki klo 19.20-22.40    

Keskiviikko 8.12./Lento Helsinki-Budapest, kaupunkikierros, Ari Kupsuksen taidesalonki ja konsertti (lounas)
Finnairin aamulento Helsingistä Budapestiin. Opas vastassa lentoasemalla, josta lähdetään tutustumaan kauniin Budapestin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Noustaan Budan Linnavuorelle ja käydään Kuninkaan linnan pihalla, josta avautuvat upeat maisemat Tonavan silloille ja eri puolille yli Budapestin. Ketjusillan yli palataan Pestiin. Pitkin upeaa, historiallista Andrássy-katua ajetaan kaupungin juhla-aukiolle, Sankarten aukiolle ja kierrellään myös Kaupunginpuistossa. Lounas ja lasillinen viiniä linnavuorella. Majoittuminen hotelliin.   
Illansuussa lähdetään oppaan johdolla kävellen hotellista ja suunnataan suomalaisen taidegalleristin, Pappenheimin linnanherran Ari Kupsuksen taidesalonkiin. Nautitaan tervetulomaljat ja kuullaan salonkikonsertti paikallisten lahjakkuuksien esittämänä. Ari Kupsus toimii myös mesenaattina tukien paikallisia, lahjakkaita muusikoita ja musiikinopiskelijoita. Paluu hotelliin kävellen.

Torstai 9.12./Kävelykierros; kauppahalli ja joulutori, Tonavan illallisristeily (lounas, illallinen)
Hotelliaamiainen, jonka jälkeen käydään tutustumassa kuuluisaan, 'jouluasuun' somistautuneeseen kauppahalliin, jossa voi nauttia vaikkapa lasillisen paikallista glögiä. Kävellään joulutorille ja lounaalle Rétésház-ravintolaan, jossa nähdään lyhyt filmi Unkarista ja struudelista, lisäksi nähdään kuinka kuuluisaa struudelia valmistetaan. Lounaaksi gulyáskeittoa ja jälkiruokana tietysti struudelia, ruokajuomina mineraalivesi, lasillinen viiniä/olutta ja kahvi. Paluu hotelliin kävellen.
Illansuussa bussikuljetus oppaan kanssa hotellista Tonavan rantaan ja noustaan risteilyalukseen. Iltaa vietetään Tonavan aalloilla risteillen. Laiva lipuu tummassa illassa ja nähdään Budapestin upeasti valaistu keskusta-alue ja Tonavan rannat: Budan linnan alue, upeat sillat ja Pestin kauniit rannat. Risteilyllä nautitaan buffetillallinen ruokajuomineen. Noutopöydässä on tarjolla salaattipöytä, alkuruoat, kolme pääruokaa, jälkiruoat ja hedelmät. Risteilyn jälkeen bussikuljetus hotelliin. 

Perjantai 10.12./Vapaa aikaa, Pappenheimin linna (illallinen)
Hotelliaamiainen. Vapaata aikaa kaupungilla. Myöhemmin päivällä lähdetään Iszkaszentgyörgyin Pappenheimin linnaan (ajomatka noin 75 km). Tavataan linnanherra Ari Kupsus, jota kylän asukkaat kutsuvat kreiviksi. Ari Kupsus pitää taide- ja antiikkigalleriaa Budapestissa, ja vuodesta 2012 hän on isännöinyt ja kunnostanut tätä upeaa, vuonna 1735 rakennettua barokkilinnaa. Linnan omistaja oli unkarilainen Pappenheimin aatelisperhe aina toiseen maailman sotaan saakka ja linnalla on vaiherikas historia. Linnan herra esittelee linnan, jonka jälkeen nautitaan illallinen linnan viinikellarissa ja nautitaan paikallisista viineistä. Illallisen jälkeen jätetään jäähyväiset Pappenheimin linnalle ja palataan Budapestiin. 

Lauantai 11.12./Szentendren taiteilijakaupunki, lento Budapest-Helsinki (lounas)
Hotelliaamiainen. Lähtö Szentendren tunnelmalliseen ja pittoreskiin pikkukaupunkiin, joka sijaitsee noin 20 km päässä Budapestista. Tässä välimerellistä tunnelmaa henkivässä taiteilijakaupungissa on helppo irrottautua suurkaupungin hälinästä. Kaupunkikierroksen jälkeen on vielä aikaa tehdä pieni kävely tai poiketa johonkin Szentendren monista pienistä taidegallerioista tai kahviloista. Pistäydytään joulukaupassa ja uniikissa marsipaanimuseossa. Serbialainen lounas. Retken päätteeksi suunnataan Budapestin lentoasemalle, josta lento Helsinkiin.   


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »