Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Phnom Penh ja Villa Kep Resort Kambodzassa

Kambodzan pääkaupunki Phnom Penh sijaitsee sisämaassa Mekong-joen varrella, matkaa rannikolle Siamin lahdelle tulee noin 170 km/3 tuntia. Tämä vastakohtaisuuksia täynnä oleva kaupunki on vierailemisen arvoinen. Monet Phnom Penhin nähtävyydet liittyvät traagisiin tapahtumiin lähimenneisyydessä, eli hirmuhallitsijoina toimineiden punakhmerien aikaan. Näkemisen arvoisia ne ovat juuri siksi. Kaupungin suitsukkeelta tuoksuvat temppelit ja pagodat huokuvat hiljaisuutta ja rauhaa.  Liikenne Phnom Penhissä on kaoottista tuk tukien, mopojen ja polkupyöräriksojen eli cyclonien täyttäessä värikkäät kadut. Paras matkustusaika Phnom Penhiin on marraskuusta maaliskuuhun.      

Kaupunkien vilinän jälkeen kannattaa levätä juuri remontoidussa Villa Kep Resortissa. Hotelli sijaitsee kaakkois-Kambodžassa Kepin kylässä, vain 3 tunnin ajomatkan päässä maan pääkaupungin Phnom Penhin lentoasemalta. Hotelli on suomalaisomisteinen, ja se on juuri remontoitu -  ihastuttavan rauhallinen lomaparatiisi kiireettömään lomailuun!

Kep on nykyään paikallisten suosima rantakohde, ja myös länsimaalaisten turistien määrä on nousussa. Kepin rannan lisäksi kannattaa vierailla myös Koh Tonsayn saarella (Rabbit island) noin 20 minuutin pitkähäntävenematkan päässä. Matkakohteena Kep soveltuu parhaiten matkailijoille jotka arvostavat rauhaa, luontoa ja hyvää meren antimista valmistettua ruokaa.

Lisämaksusta mahdollista vieraillla Angkor Watin temppelialueella, joka sijaitsee Siam Repissä reilun 300 km päässä Phnom Penhistä koilliseen ja se on maailman laajin uskonnollinen monumentti. Se rakennettiin alun perin hindutemppeliksi mutta aikojen saatossa se muuttui buddhalaiseksi temppelialueeksi. Tähän Unescon maailmanperintölistalla olevan temppelialueen tutustumiseen kannattaa varata aikaa 1-2 päivää kokonaiskuvan saamiseksi. Auringonnousun seuraaminen temppelialueelta on todella suosittua.


Matkaesimerkit (11 pv) 

2 vrk Phnom Penh + 6 vrk Villa Kep alk. 1490 €/hlö    

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot Qatar Airwaysillä 
  • lentokenttäkuljetukset ja kuljetus Phnom Penhistä Villa Kepiin ja takaisin   
  • majoitus 2 vrk Phnom Penhissä keskitasoisessa hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • kokopäiväretki Phnom Penhissä (ilman lounasta) englantia puhuvan paikallisoppaan johdolla  
  • majoitus 6 vrk Villa Kep resortissa kahden hengen huoneessa aamiaisella

Hintaan ei sisälly

  • Tipit oppaille ja kuljettajille, noin 2-4 USD/hlö/päivä 

Kysy lisä toimistostamme ja pyydä tarjous! ​Matkapituuden voit päättää itse, lisävuorokaudet mahdollisia. Kambodzaan tarvitaan viisumi jonka saa netistä etukäteen, hinta alkaen noin 37 USD/hlö. 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

6 vrk alk. 985 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?