Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pietari, taideaarteiden kaupunki

Pietari, tämä Nevan rannan metropoli, on lyhyen junamatkan päässä. Se on taiteiden, historian, kulttuurielämysten, monen suurmiehen kaupunki. Tämä Pohjolan Venetsia ja sen sillat ja kanavat, palatsit ja patsaat, kauneus ja erityinen tunnelma ovat unohtumaton kokemus. Pääsiäismatkalla tutustutaan tähän runon ja draaman kaupunkiin ja myös sen taiteelliseen sieluun: asutaan vanhan Pietarin sydämessä hotelli Dostojevskissa, kierrellään kaupungin keskustan uljaita nähtävyyksiä ja kuullaan mielenkiintoisia tarinoita.  Kierroksen yhteydessä vieraillaan myös hämmästyttävässä Verikirkossa. Maailmankuulu Fabergé-museo on yksi unohtumattomista vierailukohteista. Fabergé-museo on 2014 avattu yksityinen jalokivimuseo, jonka kokoelmiin kuuluu Venäjän keisariperheen esineistöä - peräti 4000 erilaista arvoesinettä. Erityisesti museo tunnetaan Carl Fabergén valmistamista keisarillisista pääsiäismunista. Legendaarisessa Kirjailijakahvilassa Nevski Prospektin varrella käydään yhdessä lounastamassa.


Matka-ajankohta ja hinta

10.-13.4.2020  (pe-ma) 475 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 60 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • junamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki 2.luokan istumapaikoilla Allegro-junassa juna-aikataulun mukaisilla vuoroilla
  • kuljetus rautatieasema – hotelli - rautatieasema suomea puhuvan oppaan kanssa
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa hotelli Dostoevskyssa 3vrk
  • hotellin rekisteriöintimaksu
  • hotelliaamiaiset + 2 lounasta
  • opastettu vierailu Faberge-museoon
  • kiertoajelu ja käynti Verikirkossa
  • kuljetukset vierailukohteisiin

Huom! Hintaan ei sisälly viisumi eikä matkavakutuus.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen. Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

VENÄJÄN VIISUMI 
Venäjälle tarvitaan viisumi. Ryhmäviisumin hinta on 75 € ja henkilökohtaisen kertaviisumin hinta on 89 €. Viisuminhankintakuluina perimme 35 €/viisumi.

 

 

Varaa matkasi tästä!

10.04.2020 - 13.04.2020
475 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?