Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pietari, taideaarteiden kaupunki

Pietari, tämä Nevan rannan metropoli, on lyhyen junamatkan päässä. Se on taiteiden, historian, kulttuurielämysten, monen suurmiehen kaupunki. Tämä Pohjolan Venetsia ja sen sillat ja kanavat, palatsit ja patsaat, kauneus ja erityinen tunnelma ovat unohtumaton kokemus.   

Pääsiäismatkalla tutustutaan tähän runon ja draaman kaupunkiin ja myös sen taiteelliseen sieluun: asutaan vanhan Pietarin sydämessä hotelli Dostojevskissa, kierrellään kaupungin keskustan uljaita nähtävyyksiä ja kuullaan mielenkiintoisia tarinoita.  Kierroksen yhteydessä vieraillaan myös hämmästyttävässä Verikirkossa. Maailmankuulu Fabergé-museo on yksi unohtumattomista vierailukohteista. Fabergé-museo on 2014 avattu yksityinen jalokivimuseo, jonka kokoelmiin kuuluu Venäjän keisariperheen esineistöä – peräti 4000 erilaista arvoesinettä. Erityisesti museo tunnetaan Carl Fabergén valmistamista keisarillisista pääsiäismunista.  Legendaarisessa Kirjailijakahvilassa Nevski Prospektin varrella käydään yhdessä lounastamassa.


Matka-ajankohta ja hinta

10.-13.4.2020  (pe-ma)  PÄÄSIÄINEN 475 €/hlö
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 60 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • junamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki 2.luokan istumapaikoilla Allegro-junassa juna-aikataulun mukaisilla vuoroilla
  • kuljetus rautatieasema – hotelli - rautatieasema suomea puhuvan oppaan kanssa
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa hotelli Dostoevskyssa 3vrk
  • hotellin rekisteriöintimaksu
  • hotelliaamiaiset + 2 lounasta
  • opastettu vierailu Faberge-museoon
  • kiertoajelu ja käynti Verikirkossa
  • kuljetukset vierailukohteisiin

Huom! Hintaan ei sisälly viisumi eikä matkavakutuus.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen.  

VENÄJÄN VIISUMI 1.10.2019 alk. 
Venäjälle tarvitaan viisumi. E-viisumi haetaan suoraan viranomaisen järjestelmästä sähköisellä lomakkeella, johon liitetään sähköinen passikuva. Matkustajalla tulee olla voimassa matkavakuutus, josta on hyvä pitää todistus mukana matkan ajan. Itse haettaessa e-viisumi on maksuton, mutta väärin tai puutteellisesti täytetyn lomakkeen vuoksi konsulaatti voi evätä e-viisumin. Uutta viisumia voi anoa vasta, kun e-viisumin voimassaoloaika on päättynyt. Mikäli e-viisumi hoidetaan asiakkaan puolesta, perimme siitä palvelumaksun: 35 €/hlö. Muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistettava viisumimääräykset itse. 

 

 

Varaa matkasi tästä!

10.04.2020 - 13.04.2020
475 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?