Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - München AY 1401 klo 07.50–09.30
München - Helsinki AY 1406 klo 18.45–22.20

Torstai 25.11. / Lento Helsinki-München, Bad Ischel, Kaiservillan linna (illallinen)
Finnairin reittilento Helsingistä Müncheniin, jossa suomenkielinen opas vastassa kentällä. Lähtö bussilla kohti Itävaltaa ja Mondsee-järveä. Järven rannalla romanttisissa maisemissa sijaitsee katedraali, jossa Sound of Music elokuvan vihkimiskohtaus on kuvattu. Matka jatkuu rantateitä pitkin kohti Attersee-järveä ja Bad Ischelin kylpyläkaupunkia, jossa keisariperhe vietti kesälomia. Vierailu Kaiservillan linnassa, jossa ihaillaan keisarinna Elisabethin eli Sissin ja hänen miehensä keisari Franz Josephin aikaisia huoneita. Lyhyt kävelykierros viehättävässä Bad Ischelissä. Myös Franz Lehar viihtyi aikoinaan Bad Ischlin kylpyläkaupungissa, jossa hänen entinen huvilansa toimii nykyisin museona. Majoittuminen ja illallinen hotellissa.

Perjantai 26.11. / Salzburgin joulutorit ja kävelykierros, vierailu St.Gilgenin joulutorilla (illallinen)
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen ajo Salzburgiin. Matkalla ihaillaan Fuschl-järven upeita maisemia.Kävellään ensin Barokkiaikaisen Mirabell-linnan puiston halki kohti vanhaa kaupunkia. Ylitetään Salzach-joki ja liikutaan Salzburgin kuuluisimmalla ostoskadulla Getreidegassella. Ohitetaan myös talo, jossa Mozart syntyi vuonna 1756, perheen asunto toimii nykyisin museona. Kuullaan Salzburgin juhlaviikoista ja ihastellaan useita kirkkoja, mm. kaunista Franziskaani-kirkkoa, Pyhän Pietarin kirkkoa ja sen hautausmaata sekä mahtipontista Tuomiokirkkoa. Salzburgin vanhakaupunki on täynnä toinen toistaan upeampia barokkiaikaisia rakennuksia. Viehättävillä aukioilla on toinen toistaan ihastuttavampia joulumarkkinatoreja. Hehkuviinin ja paahdettujen manteleiden tuoksu houkuttelee maistelemaan jouluisia herkkuja. Vapaa-aikaa kierrellä joulutoreilla ja kahviloissa tai tehdä ostoksia. Kaupungin yläpuolella komeilee Hohenfestung-linnoitus, jonne voi nousta hissillä kätevästi ihastelemaan kaupunkia ylhäältä käsin. Bussi vie meidät takaisin Wolfgang- järvelle ja tutustutaan vielä St.Gilgenin kylän joulutoriin. Mozartin Äiti Anna Maria Perchtl syntyi St. Gilgenissä ja Mozart sai myös etunimensä järven mukaan. Illallinen hotellissa.

Lauantai 27.11. / Wolfgangsee-järvi ja Wolfgangin kylän viehättävät joulumarkkinat (illallinen)
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen oppaan johdolla siirrytään lautalla hotellin vastarannalla sijaitsevaan St.Wolfgangin kylään. Täällä syntyi aikoinaan Valkoisen Hevosen Majatalo-operetti (Ralph Benatsky). Tehdään pieni kävelykierros St.Wolfgangissa ja opas näyttää paikkoja ja antaa vinkkejä päivän ohjelmaa ajatellen. St.Wolfgangin kylässä sijaitsee järvialueen yksi viehättävimmistä joulutoreista. Vapaa-aikaa ihastella myyntikojuja, tehdä jouluostoksia, juoda Punschia tai nauttia paikallisia herkkuja yhdessä kylän lukuisista kahviloista. Halukkailla mahdollisuus nousta myös hammasratasjunalla n. 1100 m korkeuteen saakka ihailemaan ympärillä olevia alppimaisemia tai risteillä laivalla upealla Wolfgang-järvellä ja vierailla vaikka Stroblin kylän joulutorilla tai St. Gilgenin joulutorilla.  Lautta kulkee St. Wolfgangin ja hotellin välillä aina tarvittaessa. Illallinen hotellissa.

Sunnuntai 28.11. / Münchenin joulutorit ja kävelykierros. Lento München – Helsinki (lounas)
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen suunnataan kohti Müncheniä. Kävelykierros Münchenin vanhassa kaupungissa. Vieraillaan mm. Frauenkirche-tuomiokirkossa ja Marienplatz-aukion joulutorilla ja ihastellaan Kaupungintalon Kellotornia ja sen viehättäviä hahmoja. Lounas perinteisessä Baijerilaisessa ravintolassa. Vapaa-aikaa kierrellä joulutoreilla. Kuljetus lentokentälle ja iltalento Helsinkiin.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »