Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pitkä loma Aurinkorannikolla 1  - Torremolinos, hotelli Bajondillo 25 vrk

Aurinkorannikko on mainio paikka jatkaa lempeää syksyä ja viettää pitkää lomaa - syyspimeää ja kylmää paossa! Aurinkorannikon lämpötilat ovat talvellakin miellyttäviä, ja aurinkoa ja valoa riittää. Torremolinos upeine rantoineen ja rantakatuineen on viihtyisä lomakohde, ja alueen nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Pitkällä lomallakin on yhteistä tekemistä ja ohjelmaa: tervetuloinfo ja tervetulolounas aloittavat mukavasti lomailun, ja viikkojen aikana on kaksi yhteistä retkeä lähialueille.

Lomaviikkojen aikana tehdään retki Mijaksen kylään. Mijas on yksi Aurinkorannikon tunnetuimmista valkoisista kylistä, ja sen lämmin ilmapiiri houkuttelee vierailijoita tutkimaan nähtävyyksiä ja ihailemaan kylästä avautuvaa upeaa näköalaa Aurinkorannikolle. Mijas on taiteilijahenkinen, boheemi ja kaunis, ja se julistettiin vuonna 1969 historiallis-taiteelliseksi kyläksi. Kylä sijaitsee vain 30 km päässä Malagasta, ja sen valkoiset talot erottaa jo kaukaa. Jo matka kylään on itsessään elämys: kiemuraiset serpentiinitiet, jylhät maisemat ja tuoksuvat jasmiini- ja laventelipuut koristavat reittiä. Mijaksen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat pieni härkätaisteluareena, ikivanha arabialainen muuri (josta voi täysin kirkkaana päivänä nähdä Marokon vuoret taivaanrannassa) sekä mystinen Kiven neitsyen kappeli.

Toinen mielenkiintoinen yhteinen retkikohde, Torcalin luonnonpuisto, Antequeran kaupunki ja Archidona, on vaikuttavia maisemia ja mitä aidointa Andalusiaa. Torcal on hieno nähtävyys: alue muodostuu suurista kivimuodostelmista. Luonnonpuistossa voi kävellä noin 45 minuutin pituisen reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella maisemia pelkästään näköalapaikalta. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa osassa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelyksiä silmänkantamattomiin, ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla. Archidonan pikkukaupungissa ja sen luostarilla pistäydytään myös, siellä voi ostaa tuliaiseksi nunnien tekemiä leivonnaisia. Archidonassa juodaan kahvit ja "churrot".

Myös omatoimiselle matkaajalle riittää tekemistä: trendikäs suurkaupunki Malaga on mainio ostos-, taide- ja kulttuurikaupunki museoineen ja näyttelyineen. Se on maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki, joten ainakin Picasso-museossa kannattaa vierailla. Iso-Britannialle kuuluva Gibraltar apinoineen on mielenkiintoinen, ja sekä Nerjan ja Frigilianan kylät kannattaa tutkia! Myös aktiivilomailijalle löytyy tekemistä: kävelypolkuja, patikkareittejä, golfkenttiä... Ja hotellimme, mukava ja monipuolinen huoneistohotelli Bajondillo, sijaitsee aivan meren äärellä, rantakadun varrella - Torremolinoksen parhaalla paikalla!


Matka-ajankohta ja hinta

18.10.-12.11.2020 (su-to, 25 vrk)

1190 €/hlö yksiö kahdelle Helsingistä
1690 €/hlö kaksio kahdelle Helsingistä

Hintaan sisältyy

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen
 • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg/hlö 
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus huoneistohotelli Bajondillossa valitussa huonetyypissä
 • tervetuloinfo ja tervetulolounas hotellissa
 • suomeksi opastettu retki Torcaliin, Antequeraan ja Archidonnaan sis. kahvit ja "churrot"
 • suomeksi opastettu retki Mijaksen valkoiseen kylään
 • suomenkielinen opas lentokenttäkuljetuksilla menopaluu sekä hotellipäivystykset ma-pe 1 h aamupäivisin

Lisämaksusta

 • yksiö yhdelle 500 €/hlö (yksinmatkustavan on varattava yksiö yhdelle)
 • buffetaamiaiset hotellissa 275 €/hlö/25 vrk
 • matkavakuutus, jota suosittelemme kaikille matkustajille
 • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
 • lisämaksullinen 1 yön retki: Afrikan manner ja kiehtova, mystinen Marokko 250 €/hlö kahden / yhden hengen huoneessa. Retki varataan ja maksetaan etukäteen Suomessa, retki edellyttää minimiosallistujamäärää 
 • muut lisämaksulliset retket, jotka varataan ja maksetaan paikan päällä. Centro Finlandian järjestämiä suomeksi opastettuja retkiä tehdään viikoittain Rondaan (torstaisin, n. 49 €), Gibraltarille (perjantaisin, n. 50 €) ja Caminito de Reyn kävelyretki (tiistaisin, n. 48 €). Saatavuus ja hinnat voivat muuttua. Lisäksi hotellin vastaanotosta voi ostaa kansainvälisiä retkiä mm. Cordobaan, Nerjaan, Sevillaan jne. 

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

18.10.2020 - 12.11.2020
1190 €/hlö
Torremolinos

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Puola

2 vrk alk. 220 €/hlö

Kaupunkilomat

29.10.2020

Upea 'Il Divo' Budapestissa

785 €/hlö

Kaupunkilomat

Portugali

3 vrk alk. 405 €/hlö