Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Malaga AY 1675 klo 19.55-23.35
Malaga - Helsinki AY 1672 klo 10.30-16.00

Sunnuntai 25.10.
Finnairin reittilento Helsingistä Malagaan, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus hotellille ja majoittuminen.

Maanantai 26.10.
Aamiainen hotelissa. Pieni tervetulotilaisuus, jossa edustajamme kertoo käytännön vinkkejä mukavaan lomaan. Illallinen hotellissa.

Tiistai 27.10. - torstai 29.10.
Aamiaiset ja illalliset hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Aikaa nauttia auringosta, rantabulevardin tunnelmasta, Torremolinoksen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Aikaa myös omatoimisille retkille, esimerkiksi Malagaan pääsee helposti omatoimisesti paikallisjunalla.

Perjantai 30.10. Retki Mijaksen kylään
Mijas on yksi Aurinkorannikon tunnetuimmista valkoisista kylistä, ja sen lämmin ilmapiiri houkuttelee vierailijoita tutkimaan nähtävyyksiä ja ihailemaan kylästä avautuvaa upeaa näköalaa Aurinkorannikolle. Mijas on taiteilijahenkinen, boheemi ja kaunis, ja se julistettiin vuonna 1969 historiallis-taiteelliseksi kyläksi. Kylä sijaitsee vain 30 km päässä Malagasta, ja sen valkoiset talot erottaa jo kaukaa. Jo matka kylään on itsessään elämys: kiemuraiset serpentiinitiet, jylhät maisemat ja tuoksuvat jasmiini- ja laventelipuut koristavat reittiä. Mijaksen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat pieni härkätaisteluareena, ikivanha arabialainen muuri (josta voi täysin kirkkaana päivänä nähdä Marokon vuoret taivaanrannassa) sekä mystinen Kiven neitsyen kappeli. Vapaata aikaa tutustua kylään. Retkellä mukana suomenkielinen opas. Retken kesto noin 5 h.

Lauantai 31.10. - torstai 12.11.
Aamiaiset ja illalliset hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

5.-6.11. lisämaksullinen retki: Afrikan manner ja kiehtova, mystinen Marokko 250 €/hlö
Yhdistä pitkään lomaan upea retki Afrikan puolelle. Vierailukohteita ovat Tetouanin kaupunki, joka oli aikoinaan Espanjan protektoraatin pääkaupunki ja edelleen hyvin espanjalaisvaikutteinen, Rif-vuoristossa sijaitseva kaunis sininen pikkukaupunki Chefchaouen, jossa majoittuminen, Assilahin pikkukaupunki meren rannalla, sekä kiehtovan menneisyyden omaava Tanger. 

Retkeen sisältyy bussi- ja lauttamatkat, majoitus jaetussa kahden tai yhden hengen huoneessa, 2 lounasta, 1 illallinen, 1 aamiainen, suomenkielisen oppaan palvelut. Retki varataan ja maksetaan etukäteen Suomessa. Retki edellyttää minimiosallistujamäärää. HUOM! Retkellä oltava mukana passi, jonka oltava voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisen jälkeen!     

Perjantai 13.11. Retki Torcal, Antequera, Archidona
Aamiainen ja illallinen hotellissa. Lähtö retkelle hotellista aamulla. Torchalin luonnonpuisto sijaitsee noin tunnin matkan päässä Malagasta ja on vaikuttava alue, joka muodostuu suurista kivimuodostelmista. Siellä voi kävellä noin 45 min kestävän reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella vain näköalapaikalta ilman kävelyä. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa vanhassa kaupungissa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelmiä silmänkantamattomiin, ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla. Käydään Archidonan pikkukaupungissa, jossa luostarista voi ostaa nunnien tekemiä leivonnaisia. Archidonassa juodaan kahvit ja "churrot". Retkellä mukana suomenkielinen opas. Retken kesto noin 8,5 h.

Lauantai 14.11. - keskiviikko 18.11.
Aamiaiset ja illalliset hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Torstai 19.11.
Huoneiden luovutus, bussikuljetus lentokentälle ja Finnairin reittilento Helsinkiin.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »