Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

(alustava, retkipäivät voivat muuttua)

Lento-aikataulu (alustava): Finnair   

 

Helsinki - Malaga AY1675  klo 19.55-23.35

Malaga - Helsinki AY1672  klo 10.30-16.00

 

Sunnuntai  17.11.

Finnairin reittilento Helsingistä Malagaan, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

 

Maanantai  18.11.

Aamiainen. Pieni tervetulotilaisuus. Edustajamme kertoo käytännön vinkkejä mukavaan lomaan.   Illallinen.

 

Tiistai  19.11. – Keskiviikko 20.11. 

Aamiainen. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Aikaa nauttia auringosta, rantabulevardin tunnelmasta, Torremolinoksen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Aikaa omatoimisille retkille, esimerkiksi Malagaan pääsee helposti omatoimisesti paikallisjunalla. Illallinen.

 

Torstai 21.11.

Retki Torcal, Antequera, Archidona, lähtö aamulla. Torchalin luonnonpuisto sijaitsee noin tunnin matkan päässä Malagasta ja on vaikuttava alue, joka muodostuu suurista kivimuodostelmista. Siellä voi kävellä noin 45 min kestävän reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella vain näköalapaikalta ilman kävelyä. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa vanhassa kaupungissa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelmyksiä silmänkantamattomiin , ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla. Käymme  Archidonan pikkukaupungissa jossa  luostarista voi ostaa   nunnien tekemiä leivonnaisia. Archidonassa  juodaan kahvit ja “churrot”. Retkellä mukana suomenkielinen opas.

 

Perjantai 22.11. – Maanantai 25.11.

Aamiainen. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Illallinen.

 

Tiistai 26.11.

Kokopäivän ostosretki Gibraltarille, lähtö aamulla, aikaa perillä noin 4 tuntia tehdä ostoksia ja käydä vaikka aidossa brittipubissa. Mukana suomea puhuva opas joka vastaa kysymyksiin, ajomatka noin 130 km/suunta. HUOM! Retkellä oltava mukana voimassaoleva passi!    

 

Keskiviikko 27.11. – Sunnuntai 8.12.

Aamiainen. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Illallinen.

Lisämaksullinen retki: Afrikan manner ja kiehtova, mystinen Marokko 
Yhdistä pitkään lomaan upea retki Afrikan puolelle. Vierailukohteita ovat: Tetouanin kaupunki, joka oli aikoinaan Espanjan protektoraatin pääkaupunki ja edelleen hyvin espanjalaisvaikutteinen,  Rif-vuoristossa sijaitseva kaunis sininen pikkukaupunki Chefchaouen,  jossa majoittuminen, Assilahin pikkukaupunki meren rannalla, sekä kiehtovan menneisyyden omaava Tanger. 
Retkeen sisältyy bussi- ja lauttamatkat, majoitus jaetussa kahden tai yhden  hengen huoneessa, 2 lounasta, 1 illallinen, 1 aamiainen, suomenkielisen oppaan palvelut. Retkiajankohta ja hinta: 29.-30.11.  kahden/ yhden  hengen huoneessa 230 € / hlö. 

Retki varataan ja maksetaan  etukäteen Suomessa   puh 050 3716203  / hanna.kallio@matka-agentit.fi viimeistään 25.10. 
Retki edellyttää vähintään 21 osallistujaa. HUOM! Retkellä oltava mukana  passi, jonka oltava voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisen jälkeen!    

 

Maanantai  9.12.

Kuljetus lentokentälle ja paluulento takaisin Helsinkiin.

 

Lähetämme tarkemman matkaohjelman matkalippujen mukana noin 2 viikkoa ennen matkaa.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »