Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pitkä loma Aurinkorannikolla talvella

Aurinkorannikko on mainio paikka viettää talvea paossa!  Lämpötilat ovat talvellakin miellyttäviä, ja aurinkoa ja valoa riittää. Torremolinos upeine rantoineen ja rantakatuineen on viihtyisä lomakohde, ja alueen nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Pitkällä lomallakin on yhteistä tekemistä ja ohjelmaa: tervetuloinfo ja tervetulolounas aloittavat mukavasti lomailun, ja viikkojen aikana on erilaista yhteistä retkiohjelmaa lähialueelle. Ja espanjan kieleen ja maan kulttuuriinkin päästään tutustumaan, samoin paikalliseen viinikulttuuriin ja viineihin. 

Lomaviikkojen aikana tehdään ostosretki Iso-Britannialle kuuluvalle Gibraltarille. Toinen mielenkiintoinen yhteinen retkikohde, Torcalin luonnonpuisto, Antequeran kaupunki ja Archidona, on vaikuttavia maisemia ja mitä aidointa Andalusiaa. Torcal on hieno nähtävyys: alue muodostuu suurista kivimuodostelmista.  Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa osassa tehdään kävelykierros. Archidonan pikkukaupungissa ja sen luostarilla pistäydytään myös.

Omatoimiselle matkaajalle riittää tekemistä. Trendikäs suurkaupunki Malaga on mainio ostos-, taide- ja kulttuurikaupunki museoineen ja näyttelyineen. Se on maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki, joten ainakin Picasso-museo on Malagassa nähtävä. Myös aktiivilomailijalle löytyy tekemistä: kävelypolkuja, patikkareittejä, golfkenttiä… 

Hotellimme, mukava ja monipuolinen huoneistohotelli Bajondillo, sijaitsee aivan meren äärellä, rantakadun varrella – Torremolinoksen parhaalla paikalla! 


Matka-ajankohdat ja hinnat

9.2.-2.3.2020 (su-ma, 22 vrk): yksiö 1075 €, kaksio 1490 € Helsingistä

9.2.-2.3.2020 (su-ma, 22 vrk): yksiö 1205 €, kaksio 1620 € Joensuusta

Lisämaksu yksiöstä yhden hengen käyttöön on 460 €/hlö, kaksiosta yhden hengen käyttöön 800 €/hlö. Yksinmatkustavan on varattava yksiö/kaksio yhdelle.

Hintaan sisältyy

 •  Finnairin reittilennot Malagaan veroineen
 •  lentokenttäkuljetukset kohteessa
 •  majoitus Apartamentos Bajondillossa valitussa huonetyypissä
 •  tervetuloinfo ja -lounas ja viinimaistajaiset
 •  suomenkielisen oppaan johdolla retki Torcaliin, Antequeraan ja Archidonnaan sis. kahvit ja “churrot”,  ja ostosretki Gibraltarille
 •  suomenkielisen oppaan hotellipäivystykset maanantai - perjantai klo 16-18.
 •  matkatavarat lennolla 1 x 23kg laukku per henkilö sekä käsimatkatavara 1x 8 kg/hlö

Lisämaksusta

 •  buffetaamiainen 11 €/hlö/vrk tai 22 vrk 242 €
 •  lisämaksulliset retket, katso ohjelma
 •  matkavakuutusta, jota suosittelemme kaikille matkustajille
 •  muita lisäpalveluita
 •  etukäteen varatut edestakaiset istumapaikat Finnairin lennoille alk.38 €/hlö

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

09.02.2020 - 02.03.2020
alk. 1075 €/hlö
Torremolinos

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Bryssel

3 vrk alk. 425 €/hlö

Kaupunkilomat

Krakova

2 vrk alk. 295 €/hlö