Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lento-aikataulu Finnair:

Joensuu - Helsinki AY 346 klo 17.35-18.40
Helsinki - Malaga AY1675 klo 19.55-23.35

Malaga - Helsinki AY1672 klo 10.30-16.00
Helsinki-Joensuu AY 349 klo 2340 0045+1

Sunnuntai 9.2.
Finnairin reittilento Joensuusta ja  Helsingistä Malagaan, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Maanantai 10.2.
Pieni tervetulotilaisuus ja tervetulolounas hotellissa. Edustajamme kertoo käytännön vinkkejä mukavaan lomaan.  

Tiistai 11.2. - Torstai 13.2.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Aikaa nauttia auringosta, rantabulevardin tunnelmasta, Torremolinoksen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Aikaa omatoimisille retkille, esimerkiksi Malagaan pääsee helposti omatoimisesti paikallisjunalla.

Perjantai 14.2.
Retki Torcal, Antequera, Archidona, lähtö aamulla. Torchalin luonnonpuisto sijaitsee noin tunnin matkan päässä Malagasta ja on vaikuttava alue, joka muodostuu suurista kivimuodostelmista. Siellä voi kävellä noin 45 min kestävän reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella vain näköalapaikalta ilman kävelyä. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa vanhassa kaupungissa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelmyksiä silmänkantamattomiin , ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla. Käymme Archidonan pikkukaupungissa jossa luostarista voi ostaa   nunnien tekemiä leivonnaisia. Archidonassa juodaan kahvit ja “churrot”. Retkellä mukana suomenkielinen opas.

Lauantai 15.2. - Maanantai 17.2.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Tiistai 18.2.
Kokopäivän ostosretki Gibraltarille, lähtö aamulla, aikaa perillä noin 4 tuntia tehdä ostoksia ja käydä vaikka aidossa brittipubissa. Mukana suomea puhuva opas joka vastaa kysymyksiin, ajomatka noin 130 km/suunta. HUOM! Retkellä oltava mukana voimassaoleva passi!    

Keskiviikko 19.2.
Lisämaksullinen kokopäiväretki Rondaan, hinta noin 59 €/hlö. Reilun sadan kilometrin päässä Torremolinoksesta sijaitsee upea vuoristokaupunki Ronda. Kaupunki on rakennettu korkealle kukkulalle, jonka syvä El Tajo -rotko jakaa kahtia. Syvä rotko tekee Rondan maisemasta erityisen, sillä rotkon erottamat kaupunginosat on yhdistetty valtavalla sillalla. Maisemia voi ihastella monesta paikasta, mutta upeimmillaan ne ovat juuri 1700-luvulla rakennetulta Puento Nuevo -sillalta. Ronda sijaitsee 750 metrin korkeudessa merenpinnasta mitattuna, joten henkeäsalpaavia maisemia on silmänkantamattomiin. Retken kesto noin 7 tuntia, hintaan sisältyy bussi ja suomea puhuva opas, viininmaistajaiset ja tapakset. Retki varataan ja maksetaan hotellissa, lisätiedot hotelliedustajaltamme. 

Torstai 20.2. - Keskiviikko 26.2.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Torstai 27.2.
Viininmaistajaiset hotellissa suomalaisen viiniasiantuntijan johdolla. Maistellaan 5 erilaista, espanjalaista viiniä ja kerrotaan viinin valmistuksesta, tyyleistä ja käyttötarkoituksista, maistelemme pieniä tapaksia. Viininmaistajaisten kesto noin 2 tuntia.

Perjantai 28.2. - Sunnuntai 1.3.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Maanantai 2.3.
Kuljetus lentokentälle ja paluulento takaisin Helsinkiin ja edelleen Joensuuhun.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »