Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pitkä loma Aurinkorannikolla - Fuengirola, hotelli Pyr Fuengirola 23 vrk

Aurinkorannikko on mainio paikka viettää pitkää lomaa - talven pimeää ja kylmää paossa! Lämpötilat ovat talvellakin miellyttäviä, ja aurinkoa ja valoa riittää. Fuengirola on suomalaisten suosima tuttu lomakohde, ja alueen nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Pitkällä lomallakin on yhteistä tekemistä ja ohjelmaa: tervetuloinfo aloittaa mukavasti lomailun, ja viikkojen aikana on kaksi yhteistä retkeä lähialueille.

Lomaviikkojen aikana tehdään retki Mijaksen kylään. Mijas on yksi Aurinkorannikon tunnetuimmista valkoisista kylistä, ja sen lämmin ilmapiiri houkuttelee vierailijoita tutkimaan nähtävyyksiä ja ihailemaan kylästä avautuvaa upeaa näköalaa Aurinkorannikolle. Mijas on taiteilijahenkinen, boheemi ja kaunis, ja se julistettiin vuonna 1969 historiallis-taiteelliseksi kyläksi. Kylä sijaitsee vain 30 km päässä Malagasta, ja sen valkoiset talot erottaa jo kaukaa. Jo matka kylään on itsessään elämys: kiemuraiset serpentiinitiet, jylhät maisemat ja tuoksuvat jasmiini- ja laventelipuut koristavat reittiä. Mijaksen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat pieni härkätaisteluareena, ikivanha arabilainen muuri (josta voi täysin kirkkaana päivänä nähdä Marokon vuoret taivaanrannassa) sekä mystinen Kiven neitsyen kappeli.

Toinen mielenkiintoinen yhteinen retkikohde, Torcalin luonnonpuisto ja Antequeran kaupunki, on vaikuttavia maisemia ja mitä aidointa Andalusiaa. Torcal on hieno nähtävyys: alue muodostuu suurista kivimuodostelmista. Luonnonpuistossa voi kävellä noin 45 minuutin pituisen reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella maisemia pelkästään näköalapaikalta. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa osassa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelyksiä silmänkantamattomiin, ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla. 

Myös omatoimiselle matkaajalle riittää tekemistä: trendikäs suurkaupunki Malaga on mainio ostos-, taide- ja kulttuurikaupunki museoineen ja näyttelyineen. Se on maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki, joten ainakin Picasso-museossa kannattaa vierailla. Iso-Britannialle kuuluva Gibraltar apinoineen on mielenkiintoinen, ja sekä Nerjan ja Frigilianan kylät kannattaa tutkia! Myös aktiivilomailijalle löytyy tekemistä: kävelypolkuja, patikkareittejä, golfkenttiä...

Matka-ajankohta ja hinta

22.1.-14.2.2022 (la-ma, 23 vrk) 

1355 €/hlö yksiö kahdelle, standard
1395 €/hlö yksiö kahdelle, sivuttainen merinäköala

Hintaan sisältyy:

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen
 • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg/hlö 
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa suomenkielisen oppaan kanssa
 • majoitus huoneistohotelli Pyr Fuengirolassa valitussa huonetyypissä
 • suomenkielisen oppaan pitämä tervetuloinfo hotellissa ja hotellipäivystykset 2 x viikko sekä puhelinpäivystys 3 x viikko (ei viikonloppuisin)
 • suomeksi opastettu retki Torcaliin ja Antequeraan
 • suomeksi opastettu retki Mijaksen valkoiseen kylään

Lisämaksusta:

 • yksiö yhdelle (standard) 550 €/hlö (yksinmatkustavan on varattava yksiö yhdelle)
 • buffetaamiaiset hotellissa 161 €/hlö/23 vrk
 • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
 • lisämaksulliset retket, jotka varataan ja maksetaan paikan päällä. Centro Finlandian järjestämiä suomeksi opastettuja retkiä tehdään viikoittain Rondaan, Gibraltarille ja Caminito de Reylle (kävelyretki). Retkien saatavuus ja hinnat vahvistuvat myöhemmin. Lisäksi hotellin vastaanotosta voi ostaa kansainvälisiä retkiä mm. Cordobaan, Nerjaan, Sevillaan jne. 

Varaa matkasi tästä!

22.01.2022 - 14.02.2022
alk. 1355 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Argentiina

6 vrk alk.1250 €/hlö

Kaupunkilomat

Iso-Britannia

2 vrk 299 €/hlö

Kaupunkilomat

Norja

3 vrk alk. 285 €/hlö