Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pitkä loma Aurinkorannikolla  - Torremolinos, huoneistohotelli Bajondillo 23 vrk

Aurinkorannikko on mainio paikka viettää pitkää lomaa - talven pimeää ja kylmää paossa! Lämpötilat ovat talvellakin miellyttäviä, ja aurinkoa ja valoa riittää. Torremolinos upeine rantoineen ja rantakatuineen on viihtyisä lomakohde, ja alueen nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Pitkällä lomallakin on yhteistä tekemistä ja ohjelmaa: tervetuloinfo ja tervetulolounas aloittavat mukavasti lomailun, ja viikkojen aikana on kaksi yhteistä retkeä lähialueille.

Lomaviikkojen aikana tehdään retki Mijaksen kylään. Mijas on yksi Aurinkorannikon tunnetuimmista valkoisista kylistä, ja sen lämmin ilmapiiri houkuttelee vierailijoita tutkimaan nähtävyyksiä ja ihailemaan kylästä avautuvaa upeaa näköalaa Aurinkorannikolle. Mijas on taiteilijahenkinen, boheemi ja kaunis, ja se julistettiin vuonna 1969 historiallis-taiteelliseksi kyläksi. Kylä sijaitsee vain 30 km päässä Malagasta, ja sen valkoiset talot erottaa jo kaukaa. Jo matka kylään on itsessään elämys: kiemuraiset serpentiinitiet, jylhät maisemat ja tuoksuvat jasmiini- ja laventelipuut koristavat reittiä. Mijaksen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat pieni härkätaisteluareena, ikivanha arabilainen muuri (josta voi täysin kirkkaana päivänä nähdä Marokon vuoret taivaanrannassa) sekä mystinen Kiven neitsyen kappeli.

Toinen mielenkiintoinen yhteinen retkikohde, Torcalin luonnonpuisto ja Antequeran kaupunki, on vaikuttavia maisemia ja mitä aidointa Andalusiaa. Torcal on hieno nähtävyys: alue muodostuu suurista kivimuodostelmista. Luonnonpuistossa voi kävellä noin 45 minuutin pituisen reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella maisemia pelkästään näköalapaikalta. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa osassa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelyksiä silmänkantamattomiin, ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla.

Myös omatoimiselle matkaajalle riittää tekemistä: trendikäs suurkaupunki Malaga on mainio ostos-, taide- ja kulttuurikaupunki museoineen ja näyttelyineen. Se on maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki, joten ainakin Picasso-museossa kannattaa vierailla. Iso-Britannialle kuuluva Gibraltar apinoineen on mielenkiintoinen, ja sekä Nerjan ja Frigilianan kylät kannattaa tutkia! Myös aktiivilomailijalle löytyy tekemistä: kävelypolkuja, patikkareittejä, golfkenttiä... Ja hotellimme, mukava ja monipuolinen huoneistohotelli Bajondillo, sijaitsee aivan meren äärellä, rantakadun varrella - Torremolinoksen parhaalla paikalla!

Matka-ajankohta ja hinnat

5.-28.1.2022 (ke-pe, 23 vrk) 

1155 €/hlö yksiö kahdelle
1595 €/hlö kaksio kahdelle   
 
       
Hintaan sisältyy:

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen
 • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg/hlö 
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus huoneistohotelli Bajondillossa valitussa huonetyypissä
 • tervetuloinfo ja tervetulolounas hotellissa
 • suomeksi opastettu retki Torcaliin ja Antequeraan
 • suomeksi opastettu retki Mijaksen valkoiseen kylään
 • suomenkielinen opas lentokenttäkuljetuksilla menopaluu sekä hotellipäivystykset ma-pe 1 h aamupäivisin

Lisämaksusta:

 • yksiö yhdelle 480 €/hlö (yksinmatkustavan on varattava yksiö yhdelle)
 • buffetaamiaiset hotellissa 253 €/hlö/23 vrk
 • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
 • lisämaksulliset retket, jotka varataan ja maksetaan paikan päällä. Centro Finlandian järjestämiä suomeksi opastettuja retkiä tehdään viikoittain Rondaan, Gibraltarille ja Caminito de Reylle (kävelyretki). Retkien saatavuus ja hinnat vahvistuvat myöhemmin. Lisäksi hotellin vastaanotosta voi ostaa kansainvälisiä retkiä mm. Cordobaan, Nerjaan, Sevillaan jne. 

Varaa matkasi tästä!

05.01.2022 - 28.01.2022
alk. 1155 €/hlö
Torremolinos

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Norja

3 vrk alk. 285 €/hlö

Kaupunkilomat

Tanska

2 vrk 293 €/hlö

Kaupunkilomat

Viro

alk. 12 €/hlö