Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Malaga AY 1671 klo 08.00-11.40
Malaga - Helsinki AY 1672 klo 12.30-18.00

Perjantai 11.2.
Finnairin reittilento Helsingistä Malagaan, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus hotellille ja majoittuminen. Pieni tervetulotilaisuus ja tervetulolounas hotellissa. Edustajamme kertoo käytännön vinkkejä mukavaan lomaan.

Lauantai 12.2. - sunnuntai 20.2.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Aikaa nauttia auringosta, rantabulevardin tunnelmasta, Torremolinoksen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Aikaa myös omatoimisille retkille, esimerkiksi Malagaan pääsee helposti omatoimisesti paikallisjunalla.

Maanantai 21.2. Retki Torcal ja Antequera (alustava, tarkka päivä vahvistuu myöhemmin)
Lähtö retkelle hotellista aamulla. Torchalin luonnonpuisto sijaitsee noin tunnin matkan päässä Malagasta ja on vaikuttava alue, joka muodostuu suurista kivimuodostelmista. Siellä voi kävellä noin 45 min kestävän reitin ja ihailla luonnon ihmeitä, tai katsella vain näköalapaikalta ilman kävelyä. Antequera on Malagan provinssin entinen pääkaupunki, jonka historiallisessa vanhassa kaupungissa tehdään kävelykierros. Alueella on oliivipuuviljelmiä silmänkantamattomiin, ja retkeen sisältyy myös vierailu oliiviöljytehtaalla. Antequerassa mahdollisuus myös ostaa tuliaiseksi nunnien tekemiä leivonnaisia. Retkellä mukana suomenkielinen opas. Retken kesto noin 8,5 h.

Tiistai 22.2. - sunnuntai 27.2.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Maanantai 28.2. Retki Mijaksen kylään (alustava, tarkka päivä vahvistuu myöhemmin)
Mijas on yksi Aurinkorannikon tunnetuimmista valkoisista kylistä, ja sen lämmin ilmapiiri houkuttelee vierailijoita tutkimaan nähtävyyksiä ja ihailemaan kylästä avautuvaa upeaa näköalaa Aurinkorannikolle. Mijas on taiteilijahenkinen, boheemi ja kaunis, ja se julistettiin vuonna 1969 historiallis-taiteelliseksi kyläksi. Kylä sijaitsee vain 30 km päässä Malagasta, ja sen valkoiset talot erottaa jo kaukaa. Jo matka kylään on itsessään elämys: kiemuraiset serpentiinitiet, jylhät maisemat ja tuoksuvat jasmiini- ja laventelipuut koristavat reittiä. Mijaksen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat pieni härkätaisteluareena, ikivanha arabilainen muuri (josta voi täysin kirkkaana päivänä nähdä Marokon vuoret taivaanrannassa) sekä mystinen Kiven neitsyen kappeli. Vapaata aikaa tutustua kylään. Retkellä mukana suomenkielinen opas. Retken kesto noin 5 h.

Tiistai 1.3. - sunnuntai 6.3.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Maanantai 7.3.
Kuljetus lentokentälle ja paluulento takaisin Helsinkiin.
 


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »