Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma 

Lentoaikataulu: Finnair  Helsingistä ja Joensuusta

23.2. Joensuu - Helsinki AY 344 klo 11.35-12.35
23.2. la Helsinki - Malaga AY1673  klo 16.25 - 20.05
15.3. pe Malaga - Helsinki AY1672 klo 13.45 -19.15
15.3. pe Helsinki-Joensuu AY 347 klo 20.10-21.15 


Matkaohjelma (alustava, retkipäiviin voi tulla muutoksia):

Lauantai 23.2.
Finnairin reittilento Helsingistä Malagaan, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Sunnuntai 24.2.
Tervetulotilaisuus hotellissa jonka jälkeen lounas hotellissa. Hotelliedustajamme kertoo käytännön vinkkejä mukavaan lomaan.   

Maanantai 25.2. - Tiistai 26.2.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Aikaa nauttia auringosta, rantabulevardin tunnelmasta, Torremolinoksen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Aikaa omatoimisille retkille, esimerkiksi Malagaan pääsee helposti omatoimisesti paikallisjunalla.

Keskiviikko 27.2.   
Puolenpäivän retki Nerjaan ja Frigilianaan. Retki suuntautuu Malagan itärannikolle Axarquian alueelle, jota kutsutaan myös nimellä "Costa Tropical". Nerjan kaupunki on viehättävä rannikkokaupunki, jossa aikaa kuljeskella sen tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa. Nerjasta matka jatkuu muutaman kilometrin ylös vuorille, jossa sijaitsee Frigilianan valkoinen kylä. Frigiliana on useamman kerran palkittu Andalusian kauneimmaksi kyläksi, ja monet taiteilijat ovat asettuneet asumaan tähän kauniiseen pikkukylään. Vapaat aikaa tutustua kylään, sen kapeisiin katuihin ja nauttia maisemista ja kukkaloistosta. Axarquian seutu on myös tunnettu viineistään, ja retkellä pääsemme maistamaan lasillisen paikallista viiniä. Retkellä mukana suomenkielinen opas. 

Torstai 28.2.  - Sunnuntai 3.3. 
Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Aikaa nauttia auringosta, rantabulevardin tunnelmasta, Torremolinoksen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Aikaa omatoimisille retkille, esimerkiksi Malagaan pääsee helposti omatoimisesti paikallisjunalla.

Maanantai 4.3.
Kokopäivän ostosretki Gibraltarille, aikaa perillä noin 4 tuntia tehdä ostoksia ja käydä vaikka aidossa brittipubissa. Mukana suomea puhuva opas joka vastaa kysymyksiin, ajomatka noin 130 km/suunta. HUOM! Retkellä oltava mukana voimassaoleva passi!     

Tiistai 5.3. - Sunnuntai 10.3.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Maanantai 11.3. 
Viininmaistajaiset hotellissa suomalaisen viiniasiantuntijan johdolla. 

Tiistai 12.3. - Torstai 14.3.
Vapaata aikaa Torremolinoksessa.

Perjantai 15.3.
Huoneiden luovutus, kuljetus lentokentälle ja paluulento takaisin Helsinkiin.

Lähetämme tarkemman matkaohjelman matkalippujen mukana noin 2 viikkoa ennen matkaa. 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »