Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Pitkä loma Portugalissa

Talvea pakoon Portugalin Algarveen! Portugalin eteläosassa sijaitseva Algarve on suosittu lomakohde, jonka seudulta löytyy niin hurmaavia lomakaupunkeja, kuin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksiakin. Rantalomakohteista suosituimpia ovat mm. Lagos ja Albufeira, jossa majoitutaan loman aikana.
Albufeira onkin erinomainen kohde niin rauhallista lomailua kaipaaville kuin aktiivisemmillekin matkustajille. Hienohiekkaiset rannat, hyväkuntoiset golfkentät sekä laajat vesiurheiluvalikoimat tarjoavat tekemistä jokaiselle. Algarven rannikkoon on helppo tutustua omatoimisesti kierrellen vaikkapa busseilla tai junilla, tai vuokraamalla auton. Golfin harrastajille alueelta löytyy peräti 6 golfkenttää. 

Albufeiran alkuperäinen nimi juontaa arabiankielestä al-Buhayra, joka tarkoittaa laguunia, mikä kuvaakin hyvin pienestä kalastajakylästä suosikkilomakohteeksi noussutta kaupunkia. Albufeira on tunnelmallinen kaupunki, ja sen viehättävät kujat, valkoiset kalkkitalot sekä pittoreskin kalasataman värikkäät veneet ovat kaunista katsottavaa. Rantalomapäivää ei Albufeirassa tarvitse lopettaa auringonlaskuun. Lämpimän illan laskeutuessa ravintolat, baarit ja yökerhot heräävät henkiin. Ruokailija voi valita omien mieltymystensä mukaan mitä vain perinteisen, rehdin portugalilaiskeittiön ja todellisten gourmetravintoloiden välimaastosta. Erityisesti kannattaa kokeilla paikallisten kalastajien päivän saalista. Ravintoloita löytyykin koko Albufeiran alueelta lukemattomia. 


Matka-ajankohta ja hinta:

16.11-7.12.2019 (21 vrk) 1195 €/hlö    

Hintaan sisältyy

  • Tap Portugal reittilennot veroineen
  • matkatavarat lennolla
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus jaetussa kaksiossa Albufeirassa
  • tervetuloillallinen hotellissa (ilman ruokajuomia)

Lisämaksu yhden hengen majoituksesta 420 €. Yksinmatkustavan on varattava kaksio yhden hengen käyttöön. 

Lisämaksusta aamiaiset hotellissa 230 €/hlö.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille!


 

Varaa matkasi tästä!

16.11.2019 - 07.12.2019
1195 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Qatar

alk. 980 €/hlö

Kaupunkilomat

16.11.2019

Pitkä loma Portugalissa

1195 €/hlö