Pitkä loma Portugalissa

Talvea pakoon Portugalin Algarveen! Portugalin eteläosassa sijaitseva Algarve on suosittu lomakohde, jonka seudulta löytyy niin hurmaavia lomakaupunkeja, kuin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksiakin. Rantalomakohteista suosituimpia ovat mm. Lagos ja Albufeira, jossa majoitutaan loman aikana.
Albufeira onkin erinomainen kohde niin rauhallista lomailua kaipaaville kuin aktiivisemmillekin matkustajille. Hienohiekkaiset rannat, hyväkuntoiset golfkentät sekä laajat vesiurheiluvalikoimat tarjoavat tekemistä jokaiselle. Algarven rannikkoon on helppo tutustua omatoimisesti kierrellen vaikkapa busseilla tai junilla, tai vuokraamalla auton. Golfin harrastajille alueelta löytyy peräti 6 golfkenttää. 

Albufeiran alkuperäinen nimi juontaa arabiankielestä al-Buhayra, joka tarkoittaa laguunia, mikä kuvaakin hyvin pienestä kalastajakylästä suosikkilomakohteeksi noussutta kaupunkia. Albufeira on tunnelmallinen kaupunki, ja sen viehättävät kujat, valkoiset kalkkitalot sekä pittoreskin kalasataman värikkäät veneet ovat kaunista katsottavaa. Rantalomapäivää ei Albufeirassa tarvitse lopettaa auringonlaskuun. Lämpimän illan laskeutuessa ravintolat, baarit ja yökerhot heräävät henkiin. Ruokailija voi valita omien mieltymystensä mukaan mitä vain perinteisen, rehdin portugalilaiskeittiön ja todellisten gourmetravintoloiden välimaastosta. Erityisesti kannattaa kokeilla paikallisten kalastajien päivän saalista. Ravintoloita löytyykin koko Albufeiran alueelta lukemattomia. 


Matka-ajankohta ja hinta:

26.1.-16.2.2019 (21vrk) 1195 €/hlö merinäköala ja 1155 €/hlö puutarha näköala    

Lisämaksu yhden hengen majoituksesta 495 €. Yksinmatkustavan on varattava kaksio yhden hengen käyttöön.

Hintaan sisältyy

  • Tap Portugal reittilennot veroineen
  • matkatavarat lennolla
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus jaetussa kaksiossa Albufeirassa
  • tervetuloillallinen hotellissa (ilman ruokajuomia)
  • suomenkielisen oppaan tervetuloinfo sekä opaspäivystykset 4 kertaa matkan aikana

Lisämaksusta

  • aamiaiset hotellissa 215 €/hlö

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille!

 


 

Varaa matkasi tästä!

26.01.2019 - 16.02.2019
1155 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Buenos Aires

7 vrk alk. 1130 €/hlö

Kaupunkilomat

31.08.2019

Irlannin ihastuttavat puutarhat

1185 €/hlö

Kaupunkilomat

10.04.2019

Patinan lukijamatka Irlantiin

1085€/hlö