Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Portugalin hopearannikko 

Mielenkiintoinen Portugal, ihastuttava Nazarén alue Atlantin rannalla, paljon historiallisia nähtävyyksiä, herkkuja ja paikallisia viinejä - ja Thalasso-merivesikylpylä hoitoineen! Kaunis Nazaren pikkukaupunki sijaitsee sijaitsee keski-Portugalissa, aavan Atlantin rannalla. Tämän luonnonkauniin rannikkoseudun kauneus lumoaa kävijänsä. Nazaren leuto ilmasto, mukavat, ystävälliset ihmiset, upea valo, perinteet ja kalastuselinkeino ovat aina innoittaneet taiteilijoita. Thalasso Portugal on kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazaren kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta. Jodirikas meri-ilma tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan.


Matkan ajankohta ja hinta: 

13.-19.5.2020 (ke-ti) 1295 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki Tap Portugalin reittivuoroilla turistiluokassa
  • matkatavarat lennoilla/hlö 1x23 kg ja 1x8 kg (käsimatkatavara)
  • majoitus jaetussa standard-luokan kahden hengen huoneessa
  • buffetaamiaiset hotellissa ja puolihoito (3 illallista ja 4 lounasta)
  • bussikuljetus lentokentältä hotelliin
  • suomea puhuvan oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä
  • Nazaré kävelykierros, Tomar ja temppeliherrojen linna, viinitila ja viinimaistajaiset, Batalha ja Fátima, Lissabon, Belem, kasvitieteellinen puutarha ja kaupunkikierros

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 245 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

13.05.2020 - 19.05.2020
1295 €/ hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?