Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Puola

 

Gdansk

Pohjois-Puolan rannikkokaupunki Gdansk on mainio kohde kaupunkilomalle, ja monelle vielä tuntematon ”helmi” Euroopan kaupunkien joukossa. Se on vanha hansakaupunki ja merikaupunki, jonka historiallinen vanha keskusta on upeasti entisöity sodan tuhojen jäljiltä. Gdansk on lyhyen ja mukavan lentomatkan päässä. Samoin hotellitarjontaa on varmasti jokaiseen makuun, niin Gdanskin keskustassa kuin ns. Kolmoiskaupungin alueella. Kolmoiskaupungin muodostavat Gdansk ja sen kupeessa sijaitsevat Gdynia ja Sopot, joista erityisesti Sopot upeine hiekkarantoineen ja rantahotelleineen on ihastuttava lomapaikka kesäaikaan.

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 220 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Krakova

Tunnelmallinen Krakova on kiehtova sekoitus kulttuuria ja historiaa. Tämä Puolan entinen pääkaupunki säilyi lähes vahingoittumattomana toisesta maailmansodasta, ja sen keskusta onkin Unescon maailmanperintölistalla. Viehättävät rakennukset ja kaupungin eläväisyys tekevät siitä suositun matkakohteen.

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 295 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

2 vrk alk. 220 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Portugali

3 vrk alk. 405 €/hlö

Kaupunkilomat

Hollanti

3 vrk alk. 465 €/hlö