Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Qatar - Arabianlahden helmi

Qatar on pieni mutta loistelias öljyvaltio Arabianlahdella. Qatar tarjoaa kävijöilleen rentouttavaa rantalomaa ja hyviä harrastusmahdollisuuksia sekä kiinnostavia retkiä unohtamatta hyviä ostosmahdollisuuksia. Qatar sijaitsee vain noin 6 tunnin lentomatkan päässä ja suora lento Helsingistä Dohaan loisteliaalla Qatar airwaysillä on jo itsessään elämys. Yhtiö lentää Helsingistä Dohaan parhaimmillaan jopa 2 kertaa päivässä. Dohan pilvenpiirtäjien kyllästämä horisontti on upea iltavalaistuksessa. Maa tarjoaa hienoja nähtävyyksiä kuten Islamilaisen taiteen museo ja Kataran kulttuurikeskus. Lisäksi voit vaellella perinteisessä, kankaita ja mausteita pursuavassa Soukissa tai shoppailla moderneissa ostoskeskuksissa, makusin mukaan! Doha soveltuu hyvin myös yritysasiakkaille, lyhyeen kokousmatkaan voidaan yhdistää esimerkiksi muutama golf-kierros ja retkiä esim. aavikolla. Dohan Golf-klub sijaitsee vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellistamme. Pyydä tarkempi tarjous!    

Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 790 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa Mövenpick Doha tai vastaavassa hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Huom! Qatar on pohjoismaalaisille viisumivapaa! 
Pohjoismaiden ja Baltian kansalaisilta ei vaadita viisumijärjestelyjä etukäteen vaan heille myönnetään  viisumivapaus 3 kuukauden ajaksi saapumisen yhteydessä Dohan lentokentällä. Edellyttää että matkustajalla on etukäteen ostettu majoitus ja paluulentolippu.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

 

Varaa matkasi tästä!

alk. 790 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Viro

alk. 12 €/hlö

Kaupunkilomat

Qatar

alk. 790 €/hlö

Kaupunkilomat

Puola

2 vrk alk. 220 €/hlö