Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelmaehdotus ryhmälle

Parhaat ryhmämatkat alkavat meiltä! Lennot/laivat ym. kuljetukset, majoituksen, retket, ruokailut jne. suunnittelemme ja varaamme ryhmänne toiveiden mukaisesti, haluamallenne ajankohdalle. Pyydä meiltä tarjous! ryhmat(a)matka-agentit.fi tai soita puh. 010 321 2800.


1. päivä

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Suoraan Tallinnan satamasta  bussilla kohti Latviaa ja Riikaa, jonne Tallinnasta matkaa noin 300 km. Matkalla omakustanteinen kahvitauko. Riiassa majoittuminen vanhan kaupungin hotelliin ja illallinen.

2. päivä

Aamiainen. Kiertoajelu- ja kävely Riiassa, jonka aikana nähdään kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja kaunis vanha kaupunki. Kierroksen aikana tutustutaan myös kuuluisaan Tuomikirkkoon, jossa lyhyt urkukonsertti. Lounas vanhan kaupungin ravintolassa, jonka jälkeen vapaata aikaa vaikkapa käydä kaupungin kauppahalleissa tuliaisostoksilla.

3. päivä

Aamiainen. Retki maaseudulle, Riian ulkopuolelle, Rundaleen. Rundalen upean barokkilinnan on suunnitellut maailmankuulu arkkitehti, Bartolomeo Rastrelli, jonka käsialaa ovat myös Pietarin kauneimmat palatsit. Loistelias linna on suunniteltu 1700-luvulla, ja sitä on pidetty aikoinaan Kuurinmaan pienois-Versailles'na. Retken aikana lounas.  

4. päivä

Aamiainen. Retki noin 25 km Riiasta Riianlahden rannalla sijaitsevaan Jurmalaan, joka on 1800-luvulta lähtien tunnettu kylpylöistään, lähes 33 km pitkästä hiekkarannastaan ja leudosta ilmastaan. Venäjän armeijan haavoittuneet upseerit tulivat Jurmalaan toipumaan 1812 sodasta Ranskaa vastaan ja alueen maine kasvoi pikkuhiljaa. Tänne rakennettiin kylpylöitä, hotelleja ja upeita pitsihuviloita, joista monet on entisöity. Neuvostovallan aikaan puolue omisti useita kylpylöitä ja kerrotaan mm Mihail Gorbatshovin lomailleen Jurmalassa. 1900-luvun alussa kylpylätoiminta alkoi kukoistaa ja rakennettiin myös ensimmäiset hoitolaitokset sekä useat upeat puurakennukset pitsihuvilat, jotka edustavat eri suuntauksia mm jugendia, kansallisromantiikkaa ja funktionalismia. Yli 400 taloa on luokiteltu arkkitehtonisesti arvokkaiksi. Retken aikana lounas. Loppupäivä vapaata.

5. päivä

Aamiainen. Hieman vapaata aikaa ja bussilla kohti Tallinnaa. Matkan aikana nautitaan kevyt keittolounas. Laiva Tallinnasta Helsinkiin. 

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi! ryhmat(at)matka-agentit.fi

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »