Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Rio de Janeiro & Búzios -yhdistelmä

Mikäpä olisi kauempana tasaisesta arjesta kuin Brasilia? Kuumien tunteiden, rytmien ja makujen maa tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin.

Paras matkustusaika Brasiliaan on meidän talvikuukausiemme aikana, jolloin siellä on kesä. Ilmastoltaan Brasiliassa on trooppinen ilmasto lähes vuoden ympäri eli kosteaa ja kuumaa. Keskilämpötilat Rio de Janeirossa ovat kesäkuussa noin 21-22 c ja tammikuussa noin 27 c.  

Rio de Janeiro
Iloisten ihmisten ja huolettoman elämänasenteen Rio de Janeiro onkin parhaimmillaan hyväntuulisena kaupunkikohteena, jossa voi myös rantalomailla. Pakollisiin nähtävyyksiin kuuluvat niin Kristuspatsas, Sokeritoppavuori kuin Churrascariatkin, nuo hienot BBQ-ravintolat, joissa varmasti saa syödä vatsansa täyteen. Parhaimmat rannat sijaitsevat perinteisellä Cobacabanalla, hienostuneemmalla Ipanemalla tai yläluokan asuma-alueella Barra de Tijucassa. Niin ja Riossa ei pidä unohtaa jalkapallopelejä Maracanãn stadionilla – eikä helmikuisia sambakarnevaaleja, jotka  kannattaa kokea kerran elämässä!

Yhdistä Rio de Janeiron matkaan rantaloma Búzioksessa!

Búzios

Kahden tunnin automatkan päässä Rio de Janeiroista sijaitseva Búzios nousi maailmankartalle jo 1960-luvulla, kun Brigitte Bardot ihastui alueeseen ja toi sinne ystäviään. Búzioksen keskuskylän mukulakivikaduilla onkin edelleen aistittavissa hienostut tunnelma. Pääkatu Rua das Pedraksella ja sen jatkeella Orla Bardotilla on paljon pieniä viehättäviä baareja, ravintoloita, liikkeitä ja gallerioita, joissa aikaa vietetään iltaisin.

Parasta Buzioksessa on kuitenkin sen niemimaa erikokoisine rantoineen. Rantoja on yli 20 kpl, aluetta verrataan usein Kreikan pieniin saariin, nimenomaan viihtyisyytensä vuoksi. Atlantin puoleiset rannat ovat surfareiden suosiossa, lännen puolella rannat ovat rauhallisempia merenkäynnin suhteen. Täältä jokainen löytää varmasti mieleisensä rannan.

Rantoja Búzioksessa
 

Manguinhos
Purjehduskouluja ja leijasurfausta. Leveä hiekkaranta kannustaa kävelylle, varsinkin auringon laskiessa. Manguinhosiin kuuluu myös Porto da Barra, ravintolakompleksi, jossa on laadukkaita ravintoloita, baareja ja kalamarkkinatori. Iltaisin ravintolat ovat tyylikkäästi valaistu.

Ferradura
Perheiden suosiossa oleva ranta. Kioskeja, hierontaa ja vesiurheilumahdollisuuksia mm. banaaniveneitä, melontaa, veneretkiä.

Ossos
Ranta on täynnä kalastusaluksia, remontoidut kalastajien talot ja lähes mereen ulottuva kasvillisuus tekevät näkymästä postikortin. Vasemmalla sijaitsevan St. Annen kirkolta on kauniit näkymät huvipursisatamaan.

João Fernandes
Ulkomaisten turistien suosissa lukuisten baarien ja ravintoloiden vuoksi, siksi myös meluisaa. Ympäristössä ylellisiä asuntoja ja hotelleja.

Geribá
Ranta on surfaajien suosiossa, siksi nuorekas tunnelma. Pitkä, laaja ranta ja kirkkaat vedet. Rannan vasemmanpuoleinen osa on rauhallisempi.


Yhdistelmämatkan matkaesimerkit   

4 yötä Rio de Janeiro + 4 yötä Buzios  

alk. 1670 €/hlö kolmen tähden hotelleissa 
alk. 1940 €/hlö neljän tähden hotelleissa

 

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot valitulla lentoyhtiöllä
  • lentolippuun kirjoitettavat lentokenttäverot  
  • lentokenttäkuljetukset  Riossa ja Búzioksessa
  • autokuljetus Riosta Búziokseen (noin 2,5 tuntia/176 km)     
  • 4 vrk majoitus Rio de Janeirossa kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • 4 vrk majoitus Búzioksessa kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • Retki Rio de Janeirossa sisältäen Kristuspatsaan sekä Sokeritoppavuoren   

Lisävuorokaudet mahdollisia

 

Plussat ja miinukset

+ ensikertalaisen unelmamatka Brasiliaan
+ aurinkoa ja lämpöä
+ rento tunnelma, unohda kiire!   
+ Brasiliassa isot ruoka-annokset, usein 1 annos riittää kahdelle 
+ melko edullinen hintataso, halvempaa kuin Suomessa  

- liikenne on sekavaa ja holtitonta
- kauas on pitkä matka
- lentokentillä odottelua ei voi välttää

Kysy lisä toimistostamme ja pyydä tarjous! ​Matkapituuden voit päättää itse, lisävuorokaudet mahdollisia.  


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

 

Varaa matkasi tästä!

8 vrk alk 1670 €/hlö
Rio de Janeiro ja Búzios -yhdistelmä

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Dubai

4 vrk alk. 475 €/hlö

Montenegro

4 vrk alk. 445 €/hlö