Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Royal Caribbean risteilyt - Dubai, Yhdistyneet Arabiemiraatit

Usko kaikki mitä olet kuullut Dubaista, koska se on todella uskomaton paikka. Yhtenä nopeimmin kasvavista kaupungeista maailmassa, Dubai on kehittynyt ylelliseksi kohteeksi ja houkuttelee kävijöitä eri puolilta maailmaa. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto, uskomattomat ostosmahdollisuudet ja ainutlaatuiset nähtävyydet ovat tehneet tästä loistavan kohteen idän ja lännen sekä vanhan ja modernin kulttuurin kohtaamiselle. Seillä voit lasketella sisätiloissa ostoskeskusessa ja ulkona autiomaassa. Dubai on ostosintoilijoiden mekka. Mall of Emiratesssa, on yli 200 kauppaa, teatteria, ravintoloitaa ja jopa oma laskettelurinne. Risteily kestää 7 vuorokautta, lähdöt joka maanantai!

Risteily reitti: Dubai - Khasab, Oman - Muscat, Oman​ Abu Dhabi - Dubai

Dubaissa mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.


Esimekkihinnat

Sisähytti kahdelle alk. 1300 €/hlö

Ikkunahytti kahdelle alk. 1450 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki - Dubai - Helsinki
  • 7 yön täysihoitoristeilyn jaetussa kahden hengen hytissä (juomat eivät sisälly hintaan)
  • laivan palvelu- ja satamamaksut
  • Yhden yön majoitus **** hotelissa ennen laivan lähtöä

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

alk. 1300 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?