Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

Päivä 1 - Barcelona

Ihastu Barcelonan jännittävään arkkitehtuuriin ja Ramblasin värikkääseen elämään! Kävele pitkin Las Ramblasin pääkatua, tutustu mukulakivikatuihin goottisessa korttelissa tai vieraile Gaudísin Sagrada Familiassa. 

Päivä 2 -  Provence (Marseilles)

Marseille on maan vanhin kaupunki ja toiseksi suurin Pariisin jälkeen, siellä on paljon nähtävyyksiä kuten Notre Dame de la Garde, joka kohoaa 154 metrin korkeuteen maanpinnasta. Kävele Vieux Port -satamassa, joka oli aikoinaan Välimeren portti, löydät Provencesta myös suositun Theatre National de la Criee -teatterin ja myös useita ravintoloita. 

Päivä 3 - Nizza (Villefranche)

Villefranche on portti Ranskan Rivieralle, jossa sijaitsee kaupunkeja kuten Monte Carlo, Cannes ja Nizza. Alueella on aurinkoisia rantoja, hienostuneita lomakeskuksia, viehättäviä kyliä ja upeat maisemat.

Päivä 4 - Florence /pisa (La Spezia)

Satamakaupunki La Speziaa ympäröi upeat toscanalaiset maisemat, sieltä on lyhyt matka Firenzeen, Italian renessanssin synnyinkaupunkiin, museoiden kotiin, huippuravintoloihin ja maailmanluokan taidegallerioihin. Ihaile Santa Mariaa del Fiorin mieletöntä katedraalia, näe Galileon ensimmäinen teleskooppi tiedemuseossa ja ehdi vielä shoppailemaankin San Lorenzon markkinoilla. Jos olet jo käynyt Firenzessä ja etsit jotain muuta, tee retki sen sijaan Pisan kaltevalle tornille tai vieraile viehättävässä Cinque Terren ”postikorttikylässä”.

Päivä 5 - Rooma (Civitavecchia)

Rooma on ikuinen kaupunki, romantiikan ja historian koti, kaupunki, jonka kaduilla, kujilla ja aukioilla kuljet kuin historian kirjan lehdillä, vuosituhannesta toiseen, antiikin ajasta nykyaikaan. Ja tietysti maistelet – makusi mukaan – italialaisen keittiön ja viinitilojen parhaita saavutuksia.

Päivä 6 - Napoli (Capri)

Tulivuori Vesuviuksen varjossa Napolin lahdessa, sijaitsee vertaansa vailla oleva kohde. Vieraile roomalaisessa Pompeijin kaupungissa, joka on säilynyt täydellisesti vuosisatoja vulkaanisen tuhkan alla. Tunne aurinkoinen glamour Caprin saarella tai nauti näkymistä Sorrentossa, joka on kaupunki kukkulan huipulla.

Päivä 7 - meripäivä

Päivä 8 - Barcelona

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »