Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

RUOKA- JA  KATUFESTIVAALI TARTOSSA

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki, jonka kulttuurinähtävyydet ovat vertaansa vailla. Kaupunkia pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina, ja kaupungissa toimiikin mm. Viron vanhin ja suurin yliopisto, vanhin vironkielinen teatteri Vanemuine, Viron opetusministeriö, korkein oikeus ja Viron kansallismuseo. 1632 perustettu yliopisto on edelleen monen suomalaisen opiskelijan opinahjo. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat vanhan kaupungin lisäksi mm. Toomemägi, Johanneksen kirkko, raatihuoneentori, kasvitieteellinen puutarha ja vanhat puutaloalueet ja Viron kansallismuseon uusi päärakennus avattiin 1.10.2016 entisen Raadin kartanon ja Tarton entisen sotilaslentokentän alueella ja museon avautuminen on merkkitapaus Virossa. Rakennus on arkkitehtuuriltaan upea nähtävyys ja siellä on esillä kaksi perusnäyttelyä. Raatihuoneentori on kaupungin keskipiste, jossa järjestetään vuosittain useita tapahtumia. Emajoki virtaa kaupungin halki ja antaa sille oman ilmeensä.

Tarton katuruokafestivaalit ovat suuri kansainvälinen katuruokatapahtuma, joka antaa mahdollisuuden tutustua tuoreimpiin ruokatrendeihin. Festivaaleilla voi nauttia ruokarekkojen, pop-up -kahviloiden, huippuravintoloiden ja vaihtoehtokokkien valmistamasta tuoreesta ruoasta. Viron tasavallan 100-vuotisjuhlan kunniaksi on painopiste virolaisella katuruoalla ja uusilla mauilla. 

TaDaa! -festivaali on kansainvälinen katuartistien festivaali, joka tuo paikalle kymmeniä artisteja Virosta ja ulkomailta. Kahtena päivänä voi nauttia viihdettä: katuteattereja, muusikkoja, sirkus- ja tulitaitelijoita ja muita viihdyttäjiä.


Matka-ajankohta ja hinta

15.-17.6.2019 210 €/hlö hotelli Draakonissa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 70 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linellä kansipaikalla
  • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa 2vrk
  • hotelliaamiaiset, päiväkahvit, viininmaistajaiset
  • opastettu kaupunkikierros Tartossa
  • opastettu kierros paino – ja paperimuseoon
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinnasta Tallinnaan

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).

Varaa matkasi tästä!

15.06.2019 - 17.06.2019
210 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?