Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Ruotsi

 

Tukholma

Tukholma on aina ajankohtainen. Se on tyylikäs, mielenkiintoinen, monipuolinen kaupunki - ja tavattoman kaunis! Laivalento -matka on kätevä tapa vierailla Tukholmasssa. Lentäen olet nopeasti perillä, ja paluumatkalla pääset nauttimaan kauniista meri- ja saaristomaisemasta ja tietyisti Viking Linen palvelusta, hyvästä ruoasta ja loistavasta viihteestä. Tai aloita matkasi laivalla ja lennä takaisin, ja lisää haluamasi määrä öitä perillä, sinä päätät !  Lasten kanssa tarjolla tekemistä ja elämyksiä ihan lähellä esim. unohtumaton Junibacken Djurgårdenissa, jossa Eemelin, Pepin ja monen muun sankarin omat temmellyskentät. 

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 130 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • reittilento sisältäen verot ja matkatavarat
  • laivamatka Tukholma-Hki A-hytissä, 2 hlöä/hytti. Lisävuorokaudet, majoitukset ja matka Turusta mahdollisia.

Gotlanti, Visby

Gotlanti on kesän ja ruusujen saari! Pääkaupunki, viehättävä Visby on sekä hansa-ajan historiaa että nykyaikainen, elävä ja vilkas kaupunki. Lapsimatkaajien suosikki on tietysti Kneippbyn Kesä- ja Vesimaailma. Siellä voi vierailla myös Peppi Pitkätossun Huvikummussa! 

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 405 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Kolmården

Kolmården on täynnä jännittäviä kokemuksia ja elämyksiä kaikenikäisille eläintenystäville, siellä kohtaat eläimiä maailman meriltä, viidakoista, savanneilta…. Matka Kolmårdeniin on mainio yhdistelmä mukavaa merimatkaa ja löytöretkeä eläinten maailmaan. Tukholmasta on vain 150 km tähän Pohjoismaiden suurimpaan eläinpuistoon! Kolmårdenin erikoisuus on kiehtova safari: köysiradan vaunusta  voit  ihailla eläimiä ympäri maailmaa, leijonia, karhuja, susia… Mystisen itämaisessa Tiikerimaailmassa kohtaa kauniita ja erittäin uhanalaisia siperiantiikereitä. Leikkisät, sympaattiset pingviinit, taitavat delfiinit ja hellyttävät hylkeet elelevät Merieläinmaailmassa, jossa voi seurata myös huikeita esityksiä. Ja maailmankuuluja ovat gorillasaaren iloiset veljekset Enzo ja Echo. Ja Kulmården on jännittävä leikkipaikka, joka sopii myös liikuntarajoitteisille.

Esimerkkihinnat

Autopaketti laivalla alk. 549 €/perhe (2 aik. + 2 lasta 3-12 v.)

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset Viking Linen laivamatkat Helsinki-Tukholma-Helsinki B-hytissä, sisältäen autopaikan
  • majoitus 1 vrk perhehuoneessa ***hotellissa aamiaisella
  • sisäänpääsy eläinpuistoon 1 päiväksi, lisämaksusta 2 päivän liput

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Kolmårdenin kuvat Roine Magnusson ja Eero Hannukainen.

Varaa matkasi tästä!

2 vrk alk. 130 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Argentiina

6 vrk alk.1250 €/hlö

Kaupunkilomat

Unkari

3 vrk alk. 275 €/hlö