Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Saarenmaan ja Hiidenmaan kauniit puutarhat

Pienten kylien pihat ja puutarhat hehkuvat väriloistossaan ja kesän kukoistuksessaan tällä matkalla. Puutarhakierroksella vieraillaan viehättävässä Haapsalun kaupungissa, sekä Viron suurilla saarilla, Hiidenmaalla ja Saarenmaalla, ja niiden kauneimmissa puutarhoissa. Hiidenmaalla tutustutaan erilaisiin puutarhoihin: Suuremõisan linnan puutarhaan, Riina Lilleôien palkittuun kotipuutarhaan sekä Anne Eesmaan tarhaan, jossa on peräti yli 2000 kasvia.  Pistäydytään myös kirjailija Aino Kallaksen kesäkodissa Kassarissa. Saarenmaalla, Kuressaaressa, nähdään mahtava Piispanlinna, ja kauniita, palkittuja ja persoonallisia kotipuutarhoja. Myös Muhun saaren kauneimmat ja mielenkiintoisimmat puutarhat tulevat tutuiksi.  Hankintoja omalle pihalle voi tehdä yhdessä Viron lajirikkaimmassa puutarhamyymälässä, Nurgan puukolissa.

Matka-ajankohta ja hinta

5.-8.8.2021 (to-su) 375 €/hlö kahden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:

  •  laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linen laivoilla kansipaikoilla
  •  ohjelmassa mainitut kuljetukset virolaisella turistibussilla
  •  majoitus jaetussa standard-luokan kahden hengen huoneessa, 1 vrk Hiidenmaalla, 2 vrk Saarenmaalla
  •  hotelliaamiaiset ja 3 lounasta
  •  hotellissa Kuressaaressa sisäänpääsy sauna- ja allasosastolle
  •  saarten väliset lauttamatkat
  •  ohjelmassa mainitut tutustumiset Haapsalussa, Hiidenmaalla, Saarenmaalla ja Muhussa, ostosmahdollisuus saarenmaalaisessa käsityö- ja luomutuotemyymälässä ja  puutarhamyymälä Nurgan puukoolissa
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinnasta Tallinnaan

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 105 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, retkillä ja vierailuilla kävellään runsaasti. Myös useimpiin kotipuutarhoihin joudutaan kävelemään, koska bussi ei pääse puutarhojen lähelle.

 

 

Varaa matkasi tästä!

05.08.2021 - 08.08.2021
375 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?