Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Saarenmaan oopperapäivät

Kesä, Saarenmaa ja musiikki kuuluvat yhteen! Saarenmaan pääkaupungissa Kuressaaressa voi yhä tuntea entisaikojen hengen, jota luovat tunnelmalliset puistot, kirkot, vanhat mukulakivikadut ja vuosisatoja vanhat aumakattoiset talot niiden varsilla. Ja musiikki! Saarenmaan tärkein nähtävyys on historiallinen Piispanlinna, joka on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa.  Komea linna hallitsee koko kaupunkia. Sekä linnan puistossa että muualla kaupungilla järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja, ja linna toimii myös Saarenmaan oopperapäivien päänäyttämönä. Oopperapäivien aikaan linnassa kuullaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja konsertteja järjestetään myös kirkoissa ja kaupungin puistoissa.

2021 oopperapäivillä vierailee Kroatian kansallisteatteri  Zagrebista, ja oopperapäivien ohjelmistossa on jälleen maailman tunnetuimpia oopperateoksia. Matkan alkajaisiksi, keskiviikkona, ohjelmassa on Wolfgang Amadeus Mozartin rakastettu Taikahuilu, ja perjantai-iltana uppoudutaan Giacomo Puccinin säveliin ja Madama Butterflyn tarinaan. Torstaina on mahdollisuus kuulla myös Gaetano Donizettin ooppera ”Lucia di Lammermoor”. Kaikki oopperapäivien tilaisuudet järjestetään ulkoilmassa, Piispanlinnan pihalla, jossa on telttakatos.  Oopperapäivien ohjelmisto on sama, mikä alun perin olisi ollut myös 2020.

Matka-ajankohta ja hinta

21.-24.7.2021 (ke-la) 675 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 300. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linen laivalla kansipaikoilla
  • bussikuljetukset Tallinnasta Kuressaareen ja takaisin virolaisella tilausajobussilla
  • lauttamatkat Kuivastun satamasta Muhun saarelle ja takaisin
  • majoitus jaetussa standard-luokan jaetussa kahden hengen huoneessa Spa Hotel Ryytlissä
  • hotelliaamiaiset, 1 illallinen, 1 lounas ja 1 keittolounas
  • saarikierros tutustumiskäynteineen suomea puhuvan oppaan johdolla 
  • lippu Taikahuilu-oopperaan 21.7. sekä Madama Butterfly –oopperaan 23.7. (istumapaikat, rivit 22-28,  ooppera esitetään ulkoilmassa, telttakatoksessa) 
  • saunaosaston ja uima-altaiden käyttö niiden aukioloaikoina

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Lisämaksusta

  • Yhden hengen huonelisä 300 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
  • lippu 22.7. Donizettin Lucia di Lammermooriin 95 €

Varaa matkasi tästä!

21.07.2021 - 24.07.2021
675 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?