Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu (alustava):

Helsinki-Tallinna Viking Mariella klo 10.30-13.15
Tallinna-Helsinki Viking XPRS klo 18.00-20.15

Keskiviikko 21.7.
Helsinki-Tallinna Viking Mariella klo 10.30-13.15. Laiva lähtee Katajanokan terminaalista. Laivamatkan aikana mahdollisuus lisämaksulliseen buffet-ateriaan, sis. ruokajuomat (hanaviini, olut, virvokkeet), 26,.- 
Saapuminen Tallinnaan, jossa opas ja bussi vastassa. Satamasta matka jatkuu ensiksi kohti Kuivastun satamaa, josta siirrytään lautalla Muhun saarelle. Jatketaan edelleen Saarenmaalle ja sen maakunnan pääkaupunkiin, Kuressaareen. Majoittuminen hotelliin ja illallinen. Iltaa vietetään Piispanlinnassa, jossa soi Mozartin Taikahuilu-oopperan sävelet (istumapaikat, rivit 22-28).    

Torstai 22.7.
Aamiainen hotellissa. Päivän ohjelmassa kierros Saarenmaalla: nähdään Saarenmaan kaunista maaseutua ja rantamaisemia, mm. Anglan tuulimyllyt ja käsityökeskus, Karjan kirkko, Kaalin kraateri jne. Retken aikana vieraillaan paikallisten käsityöläisten luona ja pientiloilla, joissa kasvatetaan mm. erilaisia maustekasveja ja yrttejä, valmistetaan hilloja, sinappeja ja muita paikallisia erikoisuuksia. Retken aikana lounas. 
Illalla oopperapäivien ohjelmistossa Donizettin Lucia di Lammermoor, johon voi varata lipun lisämaksusta 95 €/hlö, varaukset ja maksut etukäteen Suomessa.  

Perjantai 23.7. 
Aamiainen hotellissa, ja vapaata aikaa nauttia hotellin kylpyläpalveluista, kierrellä Kuressaaressa ja ympäristössä. Iltaa vietetään taas Piispanlinnan suojissa, jossa uppoudutaan Giacomo Puccinin säveliin ja Madama Butterflyn tunnelmiin ja kohtaloon (istumapaikat, rivit 22-28, ooppera esitetään ulkoilmassa, telttakatoksessa).   

Lauantai 24.7.
Aamiainen hotellissa. Bussimatka Muhun saarelle ja Kuivastun satamaan josta lauttamatka mantereelle, ja bussilla edelleen Tallinnaa. Matkalla keittolounas.  Tallinnasta laivamatka Helsinkiin klo 18.00-20.15. 

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »