Saariselkä

Koe aidon Lapin lumo Saariselällä! Saariselällä koet aidon Lapin tunnelman ja upeat maisemat, nautit hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta tunturien keskellä. Saariselkä sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, jossa voit hiihtää tuntureilla kauniin luonnon keskellä. Saariselän tunturikylässä kaikki on kävelymatkan päässä, joten autoa et lomallasi tarvitse! Saariselällä voit myös harrastaa monia eri talviaktiviteetteja, mm. maastohiihto, laskettelu, moottorikelkkailu, poro- ja huskysafarit, lumikenkäily, leijahiihto, lumi- ja jääkarting sekä talviajokoulut.


Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 375 €/hlö

Hintan sisältyy

  • edestakaiset lennot Helsingistä Ivaloon veroineen
  •  majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa
  • aamiainen

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 375 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Golf Ranska, Lyon

3 vrk alk. 1350 €/hlö

Aktiivilomat

Ruka

3 vrk alk. 375 €/hlö

Aktiivilomat

Saariselkä

3 vrk alk. 375 €/hlö