Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Salzburg

Nyt Norwegianin suorilla lennoilla edullisesti hiihtomatkalle Itävaltaan! Suorat lennot Salzburgiin, josta on erinomaiset yhteydet Itävallan suosituimpiin hiihtokeskuksiin.
Alppien juuressa sijaitseva Salzburg on Itävallan neljänneksi suurin kaupunki ja Itävallan suosituin matkakohde. Kaupunki on tunnettu ennen kaikkea Mozartin synnyinkaupunkina, historiasta ja sen upeasta barokkiarkkitehtuurista. Salzburgin vanha kaupunki onkin yksi Unescon maailmanperintökohteista.

Talvisaikaan ehdoton ykkösaktiviteetti on laskettelu, ja kaupungin ympäristöstä löytyykin useita upeita hiihtokohteita, näin yhdistät vaivattomasti kaupunki- ja lasketteluloman. Kaupungista lähtee päivittäin ilmainen bussikuljetus suosittuun Flachaun laskettelukeskukseen paikallisen oppaan kera. Tunnin kestävä bussikuljetus lähtee aamulla ja palaa iltapäivällä, näin Sinulle jää koko päivä aikaa erilaisiin aktiviteetteihin. Ja iltaisin voit tutustua tunnelmallisen Salzburgin kaupungin upeisiin nähtävyyksiin ja erinomaisiin ravintoloihin!

Flachaun hiihtokeskus

Sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Salzburgista, ja on 350 rinnekilometrillään yksi Itävallan suurimmista laskettelukohteista. Flachau kuuluu Ski Amaden rinnejärjestelmään, jossa kaiken kaikkiaan 270 hiihtohissiä ja 860 rinnekilometriä. Koko alueella voi laskea samalla lipulla. Rinteitä on useita erilaisia, aloittelijoista ammattilaisille, jokaiselle löytyy jotakin! Flachaussa lasketaan myös maailman cupin osakilpailuja. Lisätietoa laskettelukeskuksesta löydät täältä!

Kysy meiltä tarjous myös muihin Salzburgin alueen hiihtokohteisiin! Bad Gastein, Obertauern, Zell Am See ja kymmenet muut laskettelukeskukset sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä Salzburgista.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 450 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  • Norwegianin suorat reittilennot veroineen
  • majoitus 7 vuorokautta ***hotellissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiaiset

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 450 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Golf Ranska, Lyon

3 vrk alk. 1350 €/hlö

Aktiivilomat

28.03.2020

Golfmatka Turkin Belekiin

1495 €/hlö

Aktiivilomat

Pühajärven kylpylä Virossa

4 vrk alk. 250 €/hlö