Seychellit

Unelmat ovat osa elämää, elämä on kuin unelmaa – etenkin lomalla Seychellien paratiisisaarilla, hohtavilla, valkohiekkaisilla rannoilla, meren ja vehreän luonnon keskellä.  Seychellit on mainio valinta vaikkapa merkkipäivien viettoon, häämatkalle, muuten vaan pakoon arjesta…  

Afrikan itärannikolla sijaitseva Seychellien saariryhmä koostuu 115 saaresta, joista on suurin on pääsaari Mahe. Jo pelkästään Mahella on 75 hiekkarantaa. Lomaan voi mainiosti yhdistää vaikkapa kaksi eri saarta. Pääsaaren jälkeen toiseksi suurin saari on Praslin, jota myös Edenin puutarhaksi kutsutaan – niin vehreä ja kukoistava keidas se on. Idylliselle La Diquelle voi tehdä vaikkapa päiväretken, ja Denisin saaren luksuslomakohteessa huokuu ylellinen tunnelma.  Ja onpa lomakohteena yksi tai useampi saari, varmaa on, että satumaisilla Seychelleillä lomakin on satumaista!  


2018 Esimerkkihinnat

7 vrk alk.   995 €/hlö ** tähden hotellissa  aamiaisella ( hotel Villa Bethlehem tai vastaava) 
7 vrk alk. 1495 €/hlö **** tähden hotellissa  aamiaisella ( hotel Crown Beach tai vastaava)    
7 vrk alk. 1995 €/hlö **** tähden hotellissa  puolihoidolla ( hotel Crown Beach tai vastaava)   

Matkustus syyskuussa.

Hintaan sisältyy

  • Reittilennot veroineen
  • 7 vrk majoitus hotellissa (lisävuorokaudet mahdollisia lisämaksusta) 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

8 vrk alk. 1025 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Miami

7 vrk alk. 1295 €/hlö

Seychellit

8 vrk alk. 1025 €/hlö

Varna

7 vrk alk. 450 €/hlö