Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Shanghai, Hangzhou, Suzhou -kiertomatka

Kiertomatka silkin ja teen maassa vie kolmeen kiinalaiseen kaupunkiin, Shanghaihin, Hangzhouhun ja Suzhouhun. Shanghaissa kohtaavat siirtomaakauden muistot, Idän Pariisin kiihkeä syke ja huippumoderni nykyaika. Iltavalaistu Bund, kaupunkia halkovan Huangpo-joen maailmankuulu rantakatu ja vastarannan korkeuksiin kohoavat pilvenpiirtäjät ovat kuin ilotulitusten välkkyvä nauha idän pimenevässä illassa. Vilkkaiden katujen varret ovat täynnä ravintoloita ja baareja, kiinalaispuoteja, värikylläisiä toreja ja maailmanmerkkien kimaltelevia putiikkeja – onhan Shanghai yksi maailman parhaita shoppailukaupunkeja! Shanghaissa on valtavasti nähtävää ja koettavaa: vanha kaupunki elää tyypillistä kiinalaista elämää kujineen, toreineen ja temppeleineen, ja siellä sijaitsee myös kaunis, rauhallinen, Ming-dynastian ajalta peräisin oleva Yuyanin puutarha. Siirtomaakautta edustaa mm. Ranskan toimilupa-alue, rantakatu Bund sekä vilkkaat kauppakadut mahtavine siirtomaa-ajan taloineen. Ja modernein Shanghai pilvenpiirtäjineen kohoaa korkeuksiin Pudongissa, Huangpo-joen vastakkaisella rannalla. Matka valtavasta Shanghaista maaseudun tunnelmallisiin ”pikkukaupunkeihin” vie seikkailulle vuosisatojen taakse. Historiallinen Hangzhou on Kiinan teekaupunki, joka vanhan kiinalaisen sananlaskun mukaan on paratiisi maan päällä. Ja Keisarien kanavan varren Suzhou, kiinalaisittain tunnelmallinen pikkukaupunki, on Idän Venetsia. Sitä Marco Polo 1200-luvulla vertasi kotikaupunkiinsa Venetsiaan. Suzhou on myös silkin ja hämmästyttävien puutarhojen kaupunki.


Matka-ajankohta ja hinta

9.-16.4.2020 (to-to) 1795 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 300 €. Yksimatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Shanghai-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset Shanghaissa sekä muut matkaohjelman mukaiset kuljetukset
  • majoitus mainituissa hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • matkaohjelman mukaiset retket ja tutustumiskäynnit
  • puolihoito: hotelliaamiaiset, 5 lounasta, 1 illallinen
  • suomenkielisen oppaan sekä englanninkielisen paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä
  • viisuminhankinta Suomen kansalaisille Shanghaissa

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille tai henkilöille, joilla on vaikeuksia kävellä pitempiä matkoja/portaita (matkalla ei esteetöntä kuljetusta eikä esteetöntä hotellia, retkillä kävellään). Mikäli asiakkaalla on käytössään joku apuväline (kävelysauvat, rollaattori), on asiakkaan ehdottomasti ilmoitettava siitä matkatoimistoon etukäteen.  

Varaa matkasi tästä!

09.04.2020 - 16.04.2020
1795 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?