Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Singapore - Kaukoidän kaupunkieksotiikkaa                                                               

Singapore on vauras ja hyvinvoiva kaupunkivaltio ja se näkyy katukuvassa puhtautena ja turvallisuutena. Matkailijoille riittää tekemistä ja nähtävää: tyylikkäät ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille, monipuoliset ravintolat tarjoavat huikeita Aasian makunautintoja, ovathan niin kiinalainen, malesialainen kuin japanilainenkin keittiö hyvin edustettuina tässä Aasian sulatusuunissa. Eläintarhat, orkideapuutarhat sekä futuristiset nähtävyydet houkuttelevat laatutietoisia turisteja vuodesta toiseen.Brittien siirtomaa-ajasta muistuttavat puolestaan komeat, kolonialismin ajan hallintopalatsit, joissa sijaitsee nykyisin hienoja museoita. Myös ikoninen Raffles hotelli avasi ovensa jälleen vuonna 2019 laajan peruskorjauksen jälkeen. Singaporen keskusta onkin yllättävän kompakti, täältä löytyvät niin Arabikorttelit, Chinatown kuin Pikku-Intiakin, helposti kävellen!  

Esimerkkihinnat

5 vrk alk. 1050 €/hlö Furama Riverfront hotel****
5 vrk alk. 1180 €/hlö Grand Copthorne Waterfront hotel****+

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat, istuinpaikat ja ateriat
  • majoitus 5 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa **** tai *****hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • kaupunkikierros Hop on - Hop off, kansainvälinen retki englanniksi 

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

5 vrk alk. 1050 €

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

USA

4 vrk alk. 990 €/hlö

Kaupunkilomat

20.04.2022

Iloinen Dublin

995 €/hlö