Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulut

Helsinki - Tallinna Eckerö Line M/s Finlandia klo 09.00-11.15
Tallinna - Helsinki Eckerö Line M/s Finlandia klo 18.30-21.00

Perjantai 3.9.
Eckerö Linen M/S Finlandia lähtee Länsiterminaalista kohti Tallinnaa klo 9.00. Mahdollisuus nauttia laivalla buffet-aamiainen klo 8.30 lisämaksusta, varattava etukäteen.Tallinnaan saavutaan klo 11.15, jossa suomea puhuva opas ja linja-auto vastassa ja lähdetään kohti Setumaata ja Räpinää (omakustanteinen kahvitauko matkalla). Pölvamaan itäkantilla, Kaakkois-Virossa sijaitseva Räpinä on viehättävä pikkukaupunki, joka voi olla ylpeä pihoistaan ja puutarhoistaan. Tutustutaan Räpinän kartanoon, puistoon ja vanhaan paperitehtaaseen. Räpinästä jatketaan Setukaisten keskukseen Värskaaan ja tutustutaan heidän perinnemuseoonsa. Majoittuminen hyvätasoiseen Värska Spa hotelliin. Buffet-illallinen hotellilla.

Lauantai 4.9. 
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus, matkatavarat autoon. Lähdetään Saatseen. Nähdään perinteinen Setukaisten kylä ja kuunnellaan tarinoita heidän elämästään.  Sieltä ajetaan tutustumaan Obinitsaan. Se on setukaisten toinen suuri keskus, jossa tutustutaan museopirtissä Obinitsan seudun setukaisperheen elämään ja tapoihin eritoten 1920-1940-luvuilla. Viihtyisän museon esineet ovat peräisin lähikylistä. Pyhähuivit, pyyhkeet ja kansallispuvut saavat ihailemaan setukaisnaisten pikkutarkkoja käsityötaitoja. Obinitsassa Setukaisten lounas. Käydään myös Jumalanmäellä Kolossovan kylässä, joka on Setukaisten pyhä paikka, ja nähdään heidän Jumalan Pekon patsas. Sieltä Tarttoon, jossa majoittuminen hotelli Tartuun. Ilta vapaata aikaa omatoimsesti.

Sunnuntai 5.9.
Aamiainen hotelissa ja huoneiden luovutus, matkatavarat linja-autoon. Tehdään Tarton kiertoajelu ja käydään Viron Kansallismuseossa. Kevyt lounas Tartossa. Lounaan jälkeen lähtö Tallinnaan, josta M/S Finlandia lähtee klo 18.30. Mahdollisuus nauttia laivalla buffetpäivällinen  klo 18.15 lisämaksusta, varattava etukäteen. Laiva saapuu Helsinkiin klo 21.00.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 150 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 75 €/henkilö.
59 vrk-31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
30 vrk-7 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta tai vähintään varausmaksu.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »