Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Suuri Baltian kierros

Tällä kiertomatkalla tutustutaan Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan, entiseen pääkaupunkiin Kaunasiin ja vieraillaan Klaipedassa, liettualaisten pyhällä paikalla Siauliain ristimäellä ja ihmeellisellä Kuurin kynnäksellä. Matkaohjelmassa on myös Latvian pääkaupunki Riika. Liettuan pääkaupunki Vilna viehättää pikkukaupunkimaisuudellaan, vaikka asukkaita onkin lähes 600 000. Liettuassa on paljon puistoja, jokia ja järviä, ja rannikkoseudun valkoiset hiekkarannat houkuttelevat erityisesti rantaloman ystäviä. Liettuassa on myös mittava kulttuuritarjonta. Yksistään Vilnassa on lukuisia museoita, kirkkoja eri aikakausilta, luostareita ja rakennustaiteen monumentteja. Kiertomatkalla tutustutaan tähän monipuoliseen maahan, joka jo keskiajalla oli suuri ja mahtava ruhtinaskunta. Tuolta ajalta ovatkin peräisin keskieurooppalaiset perinteet ja arkkitehtuuri. Kuurin kynnäs on 98 kilometrin pituinen hiekkadyynien niemimaa, jonka pohjoisosa kuuluu Liettualle ja eteläosa Venäjälle Kaliningradin alueeseen. Kynnäs kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja se kuului ennen 2. maailmansotaa Itä-Preussiin. Latvian pääkaupunki Riika tunnetaan Baltian Pariisina upeasta jugend-arkkitehtuurista ja sen vanha kaupunki on kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon.


Matka-ajankohta ja hinta

20.-25.7.2020 (ma-la) 479 €/hlö kahden hengen huoneessa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 150 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking linellä
  • majoitus kahden hengen huoneessa 5 vrk
  • aamiainen päivittäin hotellissa
  • 6 x lounas, joista yksi on keittolounas
  • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja tutustumiset sisäänpääsymaksuineen
  • suomea puhuvan oppaan palvelut koko matkan ajan ( alkaen Tallinnasta)

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).

Varaa matkasi tästä!

20.07.2020 - 25.07.2020
479 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?