Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Taidematka tarunhohtoiselle Santorinille

Taideohjaaja Tarja Mietala toivottaa tervetulleeksi taidelöytöretkelle kuvankauniille Santorinin saarelle Kreikkaan:  "Osallistuaksesi taidematkalle sinun ei tarvitse osata piirtää, riittää, että taide on sydäntäsi lähellä ja haluat tehdä kuvia ympäröivän kauneuden innoittamana sekä kokeilet itsellesi mieluisia työskentelytapoja piirtäen ja/tai maalaten. Voit olla myös asiaan jo vihkiytynyt taiteen harrastaja, joka haluaa nauttia maalaamisesta uudessa ympäristössä. Ota mukaan matkalle itsellesi sopivia välineitä: pastelleja, akvarelleja, akryylejä, hiiliä, kyniä, siveltimiä, paperia ja kovalevy, jolle paperiarkin kiinnittää maalarinteipillä. Ota mukaan myös kamera, niin saat kotiin viemisiksi paitsi muistoja matkasta myös kuva-aiheita kotona tapahtuvaa työskentelyä varten. Yksilöllisesti ohjattujen piirustus-/maalaussessioiden lisäksi käydään retkillä, nautitaan hyvästä ruoasta ja virkistäydytään elämyksellisellä taidelomalla upean luonnon ja meren äärellä."

Ohjaaja on kuvataiteilija ja taideterapeutti, joka on pitänyt lukuisia taide-, luovuus- ja terapiakursseja vuodesta 1996 alkaen sekä järjestänyt omia näyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin. Tarja on toiminut myös matkanjohtajana maailmalla yli 30 vuoden ajan.

Santorinin tulivuoriperäinen saari Kyklaadien saariryhmässä on henkeäsalpaavan kaunis. Matkalla asutaan Kamarin kylässä saaren itärannikolla. Matkaa saareen pääkaupunkiin on noin 8 km ja se taittuu parhaiten bussilla. Santorini on tunnettu mustista, laavahiekkaisista rannoistaan, jotka antavat hyvän kontrastin valkoisiksi kalkituille taloille. Auringonlasku Thirasta tai Oiasta Calderaan eli entiseen tulivuorenkraateriin on varmasti mielenpainuva kokemus.    

 


Matka-ajankohta ja hinta

11.-18.10.2019 (pe-pe) 890 €/hlö    
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 190 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • Helsinki-Ateena-Santorini reittilennot edestakaisin Aegeian airlinesillä veroineen
  • ateriat ja juomat lennoilla sekä matkatavara 1 x 23 kg matkalaukku
  •  lentokenttäkuljetukset kohteessa
  •  majoitus keskitason hotellissa aamiaisella
  •  matkaohjelmassa mainitut retket; Illallisristeily Calderassa  
  •  taideohjaaja Tarja Mietalan palvelut/ohjaus

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).

HUOM! Matkalle mukaan omat välineet: pastelleja, akvarelleja, akryylejä, hiiliä, kyniä, paperia, istuinalusta.

Varaa matkasi tästä!

11.10.2019 - 18.10.2019
890 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?