Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Taiteen ja teatterin Tartto 

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki. Kaupunkia pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina: kaupungissa toimii Viron suurin ja vanhin, vuonna 1632 perustettu yliopisto, Viron opetusministeriö sekä korkein oikeus.  Tartto on myös taiteen ja teatterin kaupunki. Siellä on useita mielenkiintoisia museoita: upea, mielenkiintoinen kansallismuseo, taidemuseo, yliopiston taidemuseo sekä koko Viron kulttuuriperinnölle tärkeä museo, laulujuhlamuseo. Kansallismuseo on jo rakennuksena kiinnostava nähtävyys, ja sen näyttelyt ja niiden toteutus ovat ehdottomasti vierailemisen arvoinen elämys.  Viron vanhin, vironkielinen teatteri on Tarton Vanemuine-teatteri, jonka monipuolinen ja tasokas ohjelmisto sisältää draaman lisäksi balettia, oopperaa, operetteja ja maailmankuuluja musikaaleja. Raatihuoneentori on kaupungin keskipiste, ja sen laidalla vinossa talossa sijaitsee Tarton taidemuseo. Ema-joki virtaa kaupungin halki, ja antaa sille oman ilmeensä.  Tunnettuja nähtävyyksiä ovat mm. Toomemägi, Johanneksen kirkko, raatihuoneentori, kasvitieteellinen puutarha ja vanhat puutaloalueet. Paavalin kirkko kiinnostaa suomalaisia vieraita kovasti, onhan se Eliel Saarisen suunnittelema, ja myös kirkon korjauksen ovat suunnitelleet suomalaiset arkkitehdit. Matkalla taiteen ja teatterin Tarttoon ohjelmassa on kaupunkikiertoajelu, vierailu Paavalin kirkossa, yliopiston taidemuseossa, laulujuhlamuseossa sekä Viron kansallismuseossa, ja iltaohjelmana Oopperan kummitus –musikaali Vanemuine-teatterissa. 


Matka-ajankohta ja hinta

10.-13.4.2020 (pe-ma) 430 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 100 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

 • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
 • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset virolaisella tilausajobussilla
 • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa hotelli Tartussa 3 vrk
 • hotelliaamiaiset, 1 illallinen, 1 lounas, 1 keittolounas
 • opastetuttu kaupunkikierros
 • vierailu Paavalin kirkossa
 • vierailu yliopiston taidemuseossa
 • vierailu laulujuhlamuseossa
 • vierailu kansallismuseossa
 • lippu Oopperan Kummitus -musikaaliin
 • viininmaistajaiset

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

Varaa matkasi tästä!

10.04.2020 - 13.04.2020
430 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?