Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Tanska

 

Kööpenhamina

Kööpenhaminassa huvitellaan ja nautitaan elämästä! Tivoli-puistossa viihtyy koko perhe, ja Pieni Merenneito -patsas on jokaisen nähtävä. Ja Strogetin kävelykadulta löytyy kaikki mahdolliset ostokset ja tietysti kuuluista tanskalaiset voileivät. 

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 293 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa **keskustahotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Legoland® 

Legolandissa viihtyy varmasti kaikenikäiset! Miniland on maailma pienoiskoossa Lego-palikoista rakennettuna. Huvipuistolaitteiden lisäksi erilaisia aktiviteettejä on tarjolla yhteensä yli 50 erilaista – tule ja hämmästy! Lisäksi Lalandia-vesipuisto hurjine liukumäkineen ja altaineen sijaitsee aivan Legolandin vieressä. Legopalikoista rakennettu huvipuisto koostuu yhdeksästä teema-alueesta, palikoita on yhteensä yli 60 miljoonaa. Mielenkiintoista tekemistä ja näkemistä riittää koko perheelle. Mielikuvitukselliset rakennelmat, huvipuistolaitteet ja näköisteokset täyttävät tämän suuren huvipuiston. Lapsenmieliset voivat nauttia mm. vuoristoradasta, villin lännen kaupungista tai puiston merirosvoseikkailuista. Perheen pienimmille on tarjolla mm. ihastuttava Duplo-maailma. Legolandin nettisivuihin kannattaa tutustua jo etukäteen ennen matkaa, jolloin päivän vierailukohteiden valinta on helpompaa. Legolandin ulkopuolella sijaitsee myös Lalandian Aquadome-vesipuisto, jossa on 167-metrinen Wild River -vesiliukumäki. 

Esimerkkihinnat alk./hlö

Zleep hotel 4 henkilöä huoneessa 3 henkilöä huoneessa 2 henkilöä huoneessa
 
Aikuinen   395 410 448
Lapsi 3 - 11 v 369 389 425

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk perhehuoneessa Billundissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.
  • 2 päivän liput Legolandiin sisältäen kaikkien laitteiden käytön

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

2 vrk 293 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

USA

4 vrk alk. 990 €/hlö

Teemamatkat

11.03.2022

Viikonloppu Lontoossa

655 €/hlö