Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Thaimaa

 

Bangkok

Thaimaan pääkaupunki, kiehtova Bangkok, on sekoitus historiaa ja nykyaikaa. Bangkokissa modernit pilvenpiirtäjät ja vanhat temppelit sulautuvat hektisen kaupungin maisemaan. Bangkok on kaupunki, joka ei nuku koskaan, tekemistä riittää vuorokauden ympäri, mm. sen kuuluisilla yömarkkinoilla kannattaa käydä. Bangkokissa voit ihastella kaupungin satoja temppeleitä, maistella thaimaalaisia herkkuja, hemmotella itseäsi kylpylässä tai vain antaa kaupungin sykkeen viedä sinut mukanaan!  Ylläoleviin kohteisiin voit helposti  yhdistää lomapäiviä myös Bangkokissa, tee vaikka viimeiset lomaostokset Bangkokissa edullisesti!  

Esimerkkihinnat


Hua Hin

Hua Hin on eloisa kalastajakylä Siaminlahdella, 230 km Bangkokista länteen. Kaupungissa vierailevat myös kuninkaalliset, mikä osaltaan vaikuttaa siihen, että kaupunki on erittäin siisti ja turvallinen. Kaupungissa vierailee matkailijoita joka puolelta maailmaa ja se on erityisesti lapsiperheiden ja senioreiden suosiossa. Paras aika matkustaa on silloin kun Suomessa on talvi kylmimmillään.

Esimerkkihinnat

6 vrk alk. 995 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 6 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Krabi

Krabin pieni satamakaupunki sijaitsee hyvien lentoyhteyksien päässä Bangkokista ja lentoaikakin on vain noin tunti ja 15 minuuttia. Krabi on edullinen ja kiireettömän rauhallinen kohde jossa loma tuntuu varmasti lomalta. Kannattaa myös jatkaa matkaa veneellä Krabilta Koh Lantan saarelle, jonka rauhallisessa ilmapiirissä on mukava nauttia upeista uima-rannoista ja aitothaimaalaisesta elämänmenosta. Sukellus- ja snorklausmahdollisuudet ovat täällä myös loistavat.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 1250 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Phuket

Lounaisthaimaan ihanalla lomasaarella Phuketissa kenenkään aika ei tule pitkäksi. Vilkas yöelämä löytyy Batong Beachiltä ja rauhalliset sopukat puolesta Karon Beachin tai Kata Beachin maisemista. Aktiivisille ihmisille on tarjolla eri vesiurheilulajeja, golfia, melontaa, pyöräilyä tai vaikka tenniksen peluuta.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 1299 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

6 vrk alk. 950 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Montenegro

4 vrk alk. 445 €/hlö

Meksikon Riviera Maya

6 vrk alk. 995 €/hlö