Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Thaimaan rantalomakohteet

Tuskin missään muualla maailmassa huolettoman loman viettäminen on näin helppoa kuin Thaimaassa. Valitse suosikkipaikkasi näistä erinomaisista rantaparatiiseista.  Uima-altaan ja rannan lisäksi  tarjolla on myös vesiurheilua, shoppailua ja golfia. Ja mikä parasta, matkat toteutetaan reittilennoilla Bangkokin kautta, jolloin matkustusmukavuutta on tarjolla enemmän.

Hua Hin on eloisa kalastajakylä Siaminlahdella, 230 km Bangkokista länteen. Kaupungissa vierailevat myös kuninkaalliset, mikä osaltaan vaikuttaa siihen, että kaupunki on erittäin siisti ja turvallinen. Kaupungissa vierailee matkailijoita joka puolelta maailmaa ja se on erityisesti lapsiperheiden ja senioreiden suosiossa. Paras aika matkustaa on silloin kun Suomessa on talvi kylmimmillään.

Pattaya on palveluita pullollaan, jokaiseen makuun. Se mikä aitoudessa ehkä menetetään, se hinnassa ja laadussa voitetaan. Pattayalta käsin pääsee myös kätevästi Koh Sametin paratiisisaarelle jossa uimavedet ovat puhtaammat.Pattaya sijaitsee vain noin 90 minuuttin ajomatkan päässä Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä.

Lounaisthaimaan ihanalla lomasaarella Phuketissa kenenkään aika ei tule pitkäksi. Vilkas yöelämä löytyy Batong Beachiltä ja rauhalliset sopukat puolesta Karon Beachin tai Kata Beachin maisemista. Aktiivisille ihmisille on tarjolla eri vesiurheilulajeja, golfia, melontaa, pyöräilyä tai vaikka tenniksen peluuta.

Siaminlahden rannalla sijaitseva  Koh Samui on mukavan pieni trooppinen saari, jonka kiertaa autolla reilussa tunnissa. Siitä onkin kehkeytynyt yksi Thaimaan suosituimmista lomapaikoista. Saaren itäpuolen ranta-alue Chaweng Beach tarjoaa parhaat palvelut niin ravintola-elämän, hotellien kuin ostostenkin suhteen.

Krabin pieni satamakaupunki sijaitsee hyvien lentoyhteyksien päässä Bangkokista ja lentoaikakin on vain noin tunti ja 15 minuuttia. Krabi on edullinen ja kiireettömän rauhallinen kohde jossa loma tuntuu varmasti lomalta.   Kannattaa myös jatkaa matkaa veneellä Krabilta Koh Lantan saarelle, jonka rauhallisessa ilmapiirissä on mukava nauttia upeista uima-rannoista ja aitothaimaalaisesta elämänmenosta. Sukellus- ja snorklausmahdollisuudet ovat täällä myös loistavat.

Ylläoleviin kohteisiin voit helposti  yhdistää lomapäiviä myös Bangkokissa, tee vaikka viimeiset lomaostokset Bangkokissa edulliesti ennen paluuta Suomeen. Kysy lisää toimistostamme.


Esimerkkihinnat

Hua Hin 6 vrk alk. 995 €/hlö
Pattaya 6 vrk alk. 950 €/hlö
Phuket 7 vrk alk. 1299 €/hlö
Koh Samui 7 vrk alk. 1140 €/hlö
Krabi 7 vrk alk. 1250 €/hlö

Hintoihin sisältyy

  • edestakaiset lennot
  • 6 vrk majoitus keskitasoisessa hotellissa aamiaisella

Lentokenttäkuljetukset lisämaksusta, matkapituuden voit päättää itse, lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

950 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Indonesia

7 vrk alk. 950 €/hlö

Mauritius

7 vrk alk. 1795 €/hlö