Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Turkki

 

Alanya

Alanya elää vilkasta elämää ympäri vuoden! Alanyassa vietät aurinkoisia lomapäiviä suositulla Kleopatran rannalla, ja tuliaisostoksia tehdään Alanyan perinteisillä kauppakaduilla, sen sadoissa eri putiikeissa. Alanya on myös lapsiperheiden suosikki, ja sen hotellien lastenaltaat ja Alanyan vesipuistot takaavat onnistuneen loman lasten kanssa! 

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 519 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneistossa. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Istanbul

Istanbul, maailman ainoa kaupunki, joka sijaitsee kahdella mantereella, Aasiassa ja Euroopassa. Tutustu 4 päivää ja 3 yötä ainutlaatuiseen metropoliin, jossa yhdistyvät moderni länsi ja kiehtova itä. Nähtävää ja koettavaa tässä jännittävässä miljoonakaupungissa on enemmän kuin runsaasti. Eurooppalaisella puolella kaupunkia kohoavat mm. Sininen moskeija ja Hagia Sofian kirkko. Bosporinsalmen toiselta puolelta löytyvät vehreät kukkulat ja hyvin hoidetut hienostoalueet. Ostoksilla käynti on aivan oma tarinansa Istanbulissa, ja hintatasokin on edullinen. Ja kaikkea mahdollista innokkaalle ostosmatkaajalle löytyy: huippumoderneja ostoskeskuksia, kuhisevia kauppakatuja, perinteisiä basaareja… Ja turkkilaista keittiötä pidetään yhtenä merkittävimmistä ranskalaisen ja kiinalaisen lisäksi!

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 326 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 326 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Vilna

alk.255 €/hlö

Kaupunkilomat

02.12.2021

Joulutorien Berliini

995 €/hlö