Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Unelmien joogaloma Portugalin helmessä Nazaressa 7.-13.10.2019

Ensi syksyn leppoisin viikko osuu lokakuun alkupuolelle, jolloin joogataan Portugalin auringon alla, Nazareen silmiähivelevissä maisemissa. Päivittäiset (1-2 krt) joogaharjoitukset vahvistavat ja avaavat kehoa terveellisesti, rauhoittavat mieltä ja virkistävät koko olemusta. Aamuisin herätellään kehoa lempeällä vinyasa flow-tunnilla ja iltaa kohti rauhoitutaan restoratiivisemman harjoituksen parissa. Pienessä ryhmässä saat runsaasti myös yksilöllistä huomiota ja harjoitukset sopivatkin aivan kaiken tasoisille joogeille, vasta-alkajasta kokeneempaan. Matkan joogasisällöstä vastaa hyvinvoinnin ammattilainen, Piia Mäkinen, jolla on pitkä kokemus sekä joogan, että pilateksen opettamisesta. 
Aikataulut ovat lempeät, vapaa-aikaa jää runsaasti, jolloin kukin voi tehdä tai olla tekemättä, oman mielensä mukaan. Loman pääosassa on Sinun hyvinvointisi, joten tämän matkan jälkeen olo on todella rentoutunut, virkistynyt ja uudistunut.

Mielenkiintoinen Portugal, ihastuttava Nazaren alue Atlantin rannalla, paljon historiallisia nähtävyyksiä, herkkuja ja paikallisia viinejä – ja Thalasso-merivesikylpylä hoitoineen! 
Kaunis Nazaren  pikkukaupunki sijaitsee sijaitsee keski-Portugalissa, noin 100 km pohjoiseen Lissabonista ja 230 km etelään Portosta, aavan Atlantin rannalla. Tämän luonnonkauniin rannikkoseudun kauneus lumoaa kävijänsä. Nazaren leuto ilmasto, mukavat, ystävälliset ihmiset, upea valo, perinteet ja kalastuselinkeino ovat aina innoittaneet taiteilijoita. Historiaa pursuava alue tarjoaakin ihanteelliset puitteet unohtumattomaan lomaan. Thalasso Portugal on kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazaren kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta. Jodirikas meri-ilma tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan. Thalasso- eli merivesikylpylässä on tarjolla myös paljon erilaisia hoitoja. Thalasso kylpylässä voi nauttia altaan kivennäisrikkaan veden hyvää oloa edistävästä vaikutuksesta ja lisäksi ottaa vaikka Vichy-suihku selkähieronnan kera lisämaksusta. Hotellista on kuljetus rannalla sijaitsevaan kylpylään.


Matkan ajankohta ja hinta: 

7.-13.10.2019 (ma-ma) 1365 €/henkilö 
Lisämaksusta yhden hengen huone 255 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone

Lentoaikataulu:

7.10. TP747 Helsinki-Lissabon klo 06.35-09.30
13.10.TP746 Lissabon-Helsinki klo 23.15-05.50 (perillä Helsingissä 14.10. aamulla)

Hintaan sisältyy:

  • TAP Portugalin reittilennot Helsinki-Lissabon-Helsinki veroineen
  •  matkaohjelman mukaiset kuljetukset lentokenttä-hotelli, ilman opasta
  •  majoitus jaetussa kahden hengen standard-huoneessa 
  •  hotelliaamiaiset, 6 illallista ma-la ja saapumispäivänä lounas, illallisilla ruokajuomina vesi & viiniä
  •  päivittäiset joogatunnit (1-2 kertaa) Piia Mäkisen ohjauksella (ei lähtöpäivänä)
  •  lähtöpäivänä opastettu kiertoajelu Lissabonissa sekä shoppailu/kiertelyaikaa Vasco da Gaman ostoskeskuksessa  
  • suomenkielisen matkanvetäjän/joogaohjaajan Piia Mäkisen palvelut/ohjelma koko matkan ajan sekä Lissabonissa lähtöpäivänä suomalaisen oppaan palvelut kaupunkikierroksella

Matkan minimi 11 henkilöä. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. 

Lisätietoja hyvinvointiin ja joogaan liittyen: Pia Mäkinen (www.spicybalance.com / instagram: @spicybalance)
Matkavaraukset netistä tai sähköpostitse: ritva.wikman(at)matka-agentit.fi, puh. 050-414 2127 

Varaa matkasi tästä!

07.10.2019 - 13.10.2019
1365 €/ hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: