Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Unkari

 

Budapest

Budapest, Tonavan rannan ylväs kaunotar, on yksi Euroopan upeimpia kaupunkeja. Ja kaunis, iltavalaistuksessaan kuin taulu! Tämä valtavan Tonavan molemmille rannoille levittäytynyt kaupunki on viehättävä, tunnelmallinen, vähän rosoisenkin romanttinen, historiallinen. Samalla se on nuorekas ja vilkas kaupunki. Löydät kahviloita, terasseja, trendibaareja, putiikkeja, ja tietysti kylpylöitä ja kuuluisan Kauppahallin... Ja hintataso on edullinen! Myös kulttuurielämyksiä on paljon: mm. monet maailmantähdet konsertoivat kiertueillaan Budapestissa.

 

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 275 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 275 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Tsekki

2 vrk alk. 280 €/hlö

Kaupunkilomat

26.05.202208.09.202213.10.2022

Hansakaupunki Gdansk

655 €/hlö