Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Uudenvuoden juhlaa Wienissä

Itävallan ihana pääkaupunki Wien on sävelten koti. Tyylikkäässä kaupungissa soi Straussin kauniit valssit ja Mozartin musiikki, aina uusien sukupolvien rakastamina, aina uudet kuulijansa lumoavina. Valssikonsertit, operetit, oopperat, Wienin maailmankuulujen filharmonikkojen konsertit - ja tietysti Sacher-torttu - ovat erottamaton osa tätä ihastuttavaa kaupunkia. Wien on elegantti kaupunki. Keisarillinen loisto ja vanhat keskieurooppalaiset palatsit sekoittuvat moderniin ja muodikkaaseen menoon. Kaduilla kulkee tyylikkäitä wieniläisiä, jotka poikkeavat tunnelmallisiin kahviloihin, viihtyisiin ravintoloihin, muodikkaisiin putiikkeihin, pieniin viinitupiin. Koko kaupunki kertoo kuitenkin samalla pitkästä ja mielenkiintoisesta menneisyydestä ja keisarien kiehtovasta ja romanttisesta historiasta. Schönbrunnin palatsi ja Hofburgin linna muistelevat Sissi-keisarinnan tarinaa ja Frans Joosefin ja Elisabetin aikaa. Ja uusinta 2000-lukua ovat hämmästyttävä, kokeileva arkkitehtuuri, moderni taide ja teatteri. Wien on houkutteleva ja mielenkiintoinen aina, ympäri vuoden. Jo adventin aikaan kaupunki on pukeutunut jouluun, vanhaa kaupunkia ja Pyhän Tapanin kirkon seutua valaisevat lukemattomat jouluvalot, joulutoreilta leijailee jouluglögin ja hehkuviinin tuoksu, ja tunnelmallinen joulumusiikki soi. Uusi vuosi on Straussin ja Mozartin aikaa, kun koko kaupunki tanssii ja soi, ja vuosi vaihtuu uudeksi näiden sävelten mestarien musiikin tahdissa.


Matka-ajankohta ja hinta

30.12.2020-2.1.2021 (ke-la) 1075 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki turistiluokassa veroineen
  • matkatavarat 1 x 23 kg ruumaan ja 8 kg matkustamoon
  • majoitus 3 yötä Wienissä jaetussa kahden hengen huoneessa
  • lentokenttäkuljetukset Wienissä, sekä muut ohjelman mukaiset kuljetukset
  • kaupunkikiertoajelu, uudenvuoden konsertti Schönbrunnin linnassa, kävelykierros vanhassa kaupungissa
  • hotelliaamiaiset, 2 lounasta, 1 illallinen wieniläismusiikin kera Zum Martin Sepp heurigen-ravintolassa sis. lasilliset heurigen-viiniä ja kuohuviiniä
  • kuljetuksilla ja retkillä mukana suomenkielinen opas

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 150 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
  • liittymälennot muualta Suomesta
  • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoilla

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

30.12.2020 - 02.01.2021
1075 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?