Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Uudenvuoden juhlaa Wienissä

Itävallan ihana pääkaupunki Wien on sävelten koti. Tyylikkäässä kaupungissa soi Straussin kauniit valssit ja Mozartin musiikki, aina uusien sukupolvien rakastamina, aina uudet kuulijansa lumoavina. Valssikonsertit, operetit, oopperat, Wienin maailmankuulujen filharmonikkojen konsertit - ja tietysti Sacher-torttu - ovat erottamaton osa tätä ihastuttavaa kaupunkia. Wien on elegantti kaupunki. Keisarillinen loisto ja vanhat keskieurooppalaiset palatsit sekoittuvat moderniin ja muodikkaaseen menoon. Kaduilla kulkee tyylikkäitä wieniläisiä, jotka poikkeavat tunnelmallisiin kahviloihin, viihtyisiin ravintoloihin, muodikkaisiin putiikkeihin, pieniin viinitupiin. Koko kaupunki kertoo kuitenkin samalla pitkästä ja mielenkiintoisesta menneisyydestä ja keisarien kiehtovasta ja romanttisesta historiasta. Schönbrunnin palatsi ja Hofburgin linna muistelevat Sissi-keisarinnan tarinaa ja Frans Joosefin ja Elisabetin aikaa. Ja uusinta 2000-lukua ovat hämmästyttävä, kokeileva arkkitehtuuri, moderni taide ja teatteri. Wien on houkutteleva ja mielenkiintoinen aina, ympäri vuoden. Jo adventin aikaan kaupunki on pukeutunut jouluun, vanhaa kaupunkia ja Pyhän Tapanin kirkon seutua valaisevat lukemattomat jouluvalot, joulutoreilta leijailee jouluglögin ja hehkuviinin tuoksu, ja tunnelmallinen joulumusiikki soi. Uusi vuosi on Straussin ja Mozartin aikaa, kun koko kaupunki tanssii ja soi, ja vuosi vaihtuu uudeksi näiden sävelten mestarien musiikin tahdissa.
 


Matka-ajankohta ja hinta

29.12.2019 - 1.1.2020 (su-ke) 1050 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 150 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy:

* Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki turistiluokassa veroineen
* matkatavarat 1 x 23 kg ruumaan ja 8 kg matkustamoon
* lentokenttäkuljetukset Wienissä, sekä muut ohjelman mukaiset kuljetukset
* kaupunkikiertoajelu, uudenvuoden konsertti Schönbrunnin linnassa, kävelykierros vanhassa kaupungissa 
* majoitus 3 yötä Wienissä 
* hotelliaamiaiset sekä 3 lounasta ja 1 illallinen 
* kiertoajelut ja tutustumiskäynnit suomenkielisen oppaan johdolla

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).

Varaa matkasi tästä!

29.12.2019 - 01.01.2020
1050 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 
Moderni hotelli, keskusta alueella.
3

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?