Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Wien AY 1471 klo 08.30-10.00
Wien - Helsinki AY 1476 klo 19.15-22.40

Sunnuntai 29.12. Kaupunkikiertoajelu
Lento Helsingistä Finnairin reittilennolla Wieniin, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Lähtö suoraan kaupunkikierrokselle, jolla tutustutaan tähän viehättävään kaupunkiin ja sen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Nähdään mm. Ring-kadun upeat rakennukset, Oopperatalo, Parlamentti, Hofburg, Raatihuone, pysähdytään leikkimielisen Hundertwasser-talon edessä ja poiketaan moderniin UNO-Cityyn. Ja ajetaan tietysti myös upean Schönbrunnin linnan ohi. Tervetulolounas syödään Wienin vanhassa keskustassa Augustinenkellerin historiallisessa kellariravintolassa. Majoittuminen hotelliin.

Maanantai 30.12. vapaapäivä ja illallinen 
Aamiainen hotellissa. Päivä vapaa. Ostoksia voi tehdä Wienin kuuluisalla kävelykadulla, Kärtner-strassella tai tutustua hotellista kävelymatkan päässä olevaan Naschmarktin kuuluisaan toriin. Illalla bussikuljetus jouluvalaistun Wienin läpi Grinzingin Heurigen- alueelle, jossa illallinen ja lasillinen viiniä Heurigen-ravintolassa, jossa paikallista elävää wieniläismusiikkia. Illallisen jälkeen kuljetus takaisin hotelliin.

Tiistai 31.12. kävelykierros Vanhaan Kaupunkiin, uuden vuoden konsertti Schönbrunnin palatsissa
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä opastettu kävelykierros Wienin vanhaan keskustaan, jossa aistii upeaa uuden vuoden tunnelmaa. Kävelykierroksella nähdään ulkoapäin loistokas Hofburg, Wienin Opperatalo ja Stephanskirche. Lounas retken aikana. Iltapäivällä paluu hotelliin. Illalla kuljetus mahtipontiseen Schönbrunnin palatsiin, jonka upeissa puitteissa Peilisalissa kuunnellaan palatsin orkesterin uuden vuoden konserttia, joka alkaa klo 19.00. Schönbrunn on yksi Wienin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja jo yksistään syy matkustaa Wieniin. Palatsin ensimmäinen versio valmistui 1700-luvun alussa, jonka jälkeen Habsburgien suku alkoi pitää sitä pääasiallisena asuinpaikkanaan. Myös Napoleon asusteli linnassa 1800-luvun alussa. Vuonna 1918 rakennus siirtyi uuden Itävallan tasavallan omistukseen, muutama pommi osui siihen toisen maailmansodan aikana ja sen täydelliset korjaukset valmistuivat vuonna 1955. Linnassa on yhteensä 1441 huonetta, yleisöllä pääsy on noin 40 huoneeseen, mm. Napoleonin huoneeseen. Yksi kohokohdista on Peilisali, jossa 6-vuotias Mozart piti ensiesiintymisensä. Linnassa säilytetään maailman arvokkainta hevosvaunukokoelmaa. Konsertin jälkeen kuljetus sekä keskustaan että hotelliin. Ilta on vielä nuori nauttia vuoden vaihtumisen tunnelmista Wienin keskustassa, jossa on todelliset uuden vuoden juhlat (elävää musiikkia, tanssiparketteja, juoma-ja ruokakojuja ja paljon, paljon iloisia, juhlivia ihmisiä.           

Keskiviikko 1.1. vapaa-aikaa ja lento Helsinkiin
Aamiainen hotellissa. Uusi vuosi on mukava aloittaa kävelyllä Rathausplatzille, jossa voi seurata kuuluisaa Musikvereinin uuden vuoden konserttia suuresta monitorista alkaen klo 11.00. Kävelyretken jälkeen nautitaan uuden vuoden lounas kaupungin keskustassa ja nostetaan malja alkaneelle vuodelle 2020! Iltapäivällä bussikuljetus hotellilta lentokentälle, josta Finnairin iltalento Helsinkiin.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »