Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Wien AY 1471 klo  09.15-10.45
Wien - Helsinki AY 1476 klo 19.15-22.45

Torstai 30.12. / Helsinki-Wien, kaupunkikiertoajelu ja tervetulolounas (lounas)
Lähtö Helsingistä aamuvuorolla Wieniin, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Lähtö suoraan kaupunkikierrokselle, jolla tutustutaan tähän viehättävään kaupunkiin ja sen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Nähdään mm. Ring-kadun upeat rakennukset, Oopperatalo, Parlamentti, Hofburg, Raatihuone, pysähdytään leikkimielisen Hundertwasser-talon edessä ja poiketaan moderniin UNO-Cityyn. Kierroksella ajetaan myös upean Schönbrunnin linnan ohi. Tervetulolounas syödään Wienin vanhassa keskustassa Augustinenkellerin historiallisessa kellariravintolassa. Majoittuminen hotelliin. Loppupäivä vapaa.

Perjantai 31.12. / Wien, vapaapäivä ja illalla uudenvuoden konsertti Schönbrunnin palatsissa
Aamiainen hotellissa. Päivä vapaa. Ostoksia voi tehdä Wienin kuuluisalla kävelykadulla, Kärtner-strassella tai tutustua hotellista kävelymatkan päässä olevalle Naschmarktin kuuluisaan toriin. Wienin vanhassa kaupungissa jo aistii vuoden vaihtumisen olevan edessä. Illalla bussikuljetus mahtipontiseen Schönbrunnin palatsiin, jonka upeissa puitteissa Peilisalissa kuuntelemme palatsin orkesterin uuden vuoden konserttia, joka alkaa klo 19.00. Schönbrunn on yksi Wienin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja jo yksistään syy matkustaa Wieniin. Palatsin ensimmäinen versio valmistui 1700-luvun alussa, jonka jälkeen Habsburgien suku alkoi pitää sitä pääasiallisena asuinpaikkanaan. Myös Napoleon asusteli linnassa 1800-luvun alussa. Vuonna 1918 rakennus siirtyi uuden Itävallan tasavallan omistukseen, muutama pommi osui siihen toisen maailmansodan aikana ja sen täydelliset korjaukset valmistuivat vuonna 1955. Linnassa on yhteensä 1441 huonetta, yleisöllä pääsy on noin 40 huoneeseen, mm. Napoleonin huoneeseen. Yksi kohokohdista on Peilisali, jossa 6-vuotias Mozart piti ensiesiintymisensä. Linnassa säilytetään maailman arvokkainta hevosvaunukokoelmaa. Konsertin jälkeen bussikuljetus sekä keskustaan että hotelliin. Ilta on vielä nuori nauttia vuoden vaihtumisen tunnelmista Wienin keskustassa, jossa on todelliset uuden vuoden juhlat (elävää musiikkia, tanssiparketteja, juoma- ja ruokakojuja ja paljon, paljon ihmisiä). Keskustasta omin neuvoin hotelliin.          

Lauantai 1.1. / Wien, vapaa-aikaa, lounas ja wieniläismusiikkia (lounas)
Aamiainen hotellissa. Uusi vuosi on mukava aloittaa vaikkapa kävelyllä Rathausplatzille, jossa voi seurata kuuluisaa Musik-vereinin uuden vuoden konserttia suuresta monitorista alkaen klo 11.00. Myöhemmin ajetaan raitiovaunulla Wienin läpi Grinzingin Heurigeniin, jossa tunnelmallisessa Zum Martin Sepp heurigen-ravintolassa nautitaan tyypillinen heurigen-lounas, lasillinen viiniä ja kohotetaan malja uudelle vuodelle lasillisella Primoseccoa. Paikallista elävää wieniläismusiikkia. Illallisen jälkeen paluu raitiovaunulla takaisin keskustaan.

Sunnuntai 2.1. / Wien, vapaa-aikaa, lento Wien-Helsinki (lounas)
Aamiainen hotellissa. Huoneet luovutetaan aamupäivällä ja matkatavarat jätetään hotellin säilytystilaan. Aamupäivä vapaata. Lounas keskustassa. Kuljetus hotellista Wienin lentokentälle, josta iltalento Helsinkiin.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »